Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Incendiu DEVASTATOR la GHIRODA. O casă a fost distrusă ÎN TOTALITATE de flăcări FOTO+VIDEO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă

Viaţa unei familii a fost pusă în pericol datorită, cel mai probabil, a unui aparat electric uitat în priză în atelierul lipit de casă. Un baiat şi bunicii săi au scăpat ca prin urechile acului de vâlvătaia care a cuprins atelierul de tâmplărie şi mai apoi casa în care aceştia locuiau.

Incendiul a izbucnit la numărul 2 de pe strada Ghioceilor din comuna Ghiroda, dar pagubele sunt doar de natură materială, bunica băiatului fiind cea care a observat flăcările şi, după ce i-a scos din casă pe soţul ei şi pe nepot, a sunat la 112 pentru ca Pompierii să vină în ajutorul lor.

Angajaţii ISU sunt şi la ora redactării acestui material la faţa locului şi se chinuie să stingă incendiul, aceştia deplasând două autospeciale pentru a stopa flăcările, incendiul fiind anunţat în jurul orei 22:00. Din primele cercetări se pare că focul a pornit de la o unealtă electrică lăsată în priză, în atelierul de tâmplărie.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=djA-9gBJwEM&feature=youtu.be]

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare