AcasăStiriEducatieLecţii despre siguranţă şi energie pentru "Şcoala altfel”, de la E.ON şi...

Lecţii despre siguranţă şi energie pentru „Şcoala altfel”, de la E.ON şi ISU Banat

Voluntarii E.ON România, alături de reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Banat” al judeţului Timiş vor prelua, în această săptămână, rolul de profesori pentru elevii de la mai multe şcoli din municipiul Timişoara.

Prin intermediul unor lecţii interactive privind utilizarea corectă a surselor de energie şi modul de comportament în caz de incendii sau alte situaţii cu potenţial devastator, copii vor învăţa ce trebuie să facă pentru a evita pericolele şi pentru a avea o copilărie în condiţii de siguranţă:

 
„Prin respectarea unor reguli minime şi prin supravegherea atentă a copiilor de către adulţi, putem avea convingerea că cei mici nu vor avea de suferit în urma unor situaţii neprevăzute” susţin organizatorii acestei acţiuni.

Programul derulat de Ministerul Educaţiei Naţionale ”Să ştii mai multe, să fii mai bun!” se desfăşoară în perioada 7- 11 aprilie 2014 şi constă în derularea, la nivelul fiecărei unităţi de învăţământ, într-o săptămână din al doilea semestru şcolar, a unui orar special format doar din activităţi cu caracter non-formal.

Programul îşi propune implicarea, deopotrivă, a elevilor şi a dascălilor, în activităţi extracurriculare şi extraşcolare, interesante, care să le valorizeze talentele, preocupările extra-şcolare şi competenţele în domenii cât mai diverse şi interesante.

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.
Other Amount:
Introdu adresa de e-mail:

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente