Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialACCIDENT înfiorător la Remetea. O femeie și trei copii își puteau pierde...

ACCIDENT înfiorător la Remetea. O femeie și trei copii își puteau pierde viața din cauza unei GRAVIDE neatente FOTO/VIDEO

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

O femeie care conducea un autoturism Volkswagen Golf IV alb, înmatriculat în Austria, care se deplasa dinspre Timișoara spre Izvin, a pierdut controlul direcției de deplasare ca urmare a faptului că a lovit parapetul de la marginea carosabilului de pe pasajul rutier din Remetea Mare. Mașina a pătruns pe contrasens unde a izbit violent un alt autorism Volkswagen, model Polo, de culoare albastră, cu numere provizorii din județul Mureș.

Dacă în Golf se găsea o șoferiță gravidă, în vârstă de 19 ani, iar pe locul din dreapta sa stătea sora acesteia, de numai 17 ani, în autoturismul de culoare închisă se găsea o femeie, în vârstă de 32 de ani, cu copii acesteia, unul de 7, iar celălalt de 8 anișori.

Cele două tinere din Golf-ul cu numere de Austria au cetățenie austriacă, iar gravida, aflată la volan a intrat imediat după accident în comă. Mai multe Ambulanțe, echipaje SMURD, Poliție și Pompierii și-au făcut prezența la fața locului și au preluat toate victimele rezultate ale acestui accident. Cele trei persoane din Polo, mama și cei doi copii au suferit politraumatisme, fiind de asemenea transportați, în stare gravă, la spitalele din Timișoara. Singura victimă care nu părea a fi foarte afectată fizic ca urmare a impactului este sora șoferiței vinovate, care era conștientă la momentul urcării în Ambulanță.

Traficul a fost blocat în totalitate pe DN 6 timp de aproape o oră, până când carosabilul a fost eliberat de cele două vehicule distruse în proporție foarte mare, ca urmare a impactului frontal deosebit de violent.

UPDATE: Tânăra aflată pe locul din dreapta al autoturismului Volkswagen Golf, a declarat că sora sa, cea care conducea mașina, a intrat în depășire, deși depășirea este interzisă pe pasaj, iar datorită faptului că a observat că vine o mașină din fața sa, a tras brusc de volan dreapta, pentru a se reintegra pe banda sa de mers, însă a lovit parapetul de pe marginea drumului, de unde a ricoșat în fața autoturismului Volkswagen Polo, producând accidentul cumplit. Tânăra de la volan este începătoare într-ale șofatului, aceasta obținând permisul de conducere în Austria, cu numai o lună de zile în urmă!

Conform medicilor, șoferița care a provat accidentul își va reveni, fiind într-o stare stabilă. Fiind însărcinată în luna a șaptea, medicii i-au făcut unele examinări pentru a afla starea bebelușui, care pare a fi perfect sănătos.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=97nyRUWoaPQ&feature=youtu.be]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Tardivitate instituțională! Agenția Națională de Integritate somează Spitalul Județean Timișoara să-l tragă pe dreapta pe prof. dr. Lazăr Fulger

Până una alta, azi, indiferent pe ce parte e întoarsă decizia inspectorilor de la...

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Accident grav pe Calea Șagului din Timișoara! O mașină a ajuns pe contrasens, a lovit doi pietoni și a distrus mai multe autoturisme

Un accident grav de circulație a avut loc în această după amiază pe Calea...

Mircea Ionescu, fost director Romtelecom Timiș, protagonistul unui accident rutier, sub influența alcoolului

Mircea Ionescu, fost director Romtelecom Timiș, actualmente patron al unui hotel și azil de...