Transfer aeroport
2 C
Timișoara
25-feb.- 2020
Transfer aeroport

Bojin o ”comite”, după ”gafa” matematică a lui Robu, pe tema sediilor PSD și PNL: ”Despre politică mai mințim…” VIDEO

Nesimtire! Si-a parcat masina in fata usii unui chiosc din Piata 700, in care erau doua persoane

Polițiștii locali din Timișoara se confruntă cu tot mai mulți șoferi nesimțiți, iar oamenii legii sunt...

ATENTIE, timisoreni! Se monteaza si se testeaza noile SIRENE!

Primăria Timișoara a anunțat că începe montarea noilor sirene care vor ajuta la completarea și reconfigurarea...
Voceahttps://www.voceatimisului.ro/
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

După un atac furibund și deloc documentat, ca să nu-l numim altfel, lansat ieri de primarul Nicolae Robu, la adresa PSD Timiș, partid care vrea să achiziționeze un imobil la un preț cu mult mai mic decât cel de pe piața imobiliară, reacția a venit tocmai de la Titu Bojin, președintele Consiliului Județean Timiș și diriguitorul județean al social-democraților, pe un ton mult mai ”calm” decât de obicei. ”Există niște diferențe extraordinare între ceea ce înseamnă sediul PSD și ce înseamnă sediul PNL. Dacă putem discuta de aproximativ 15 euro la întregul sediul PNL, la nivelul sediului PSD discutăm de aproape 400.000 de euro. Dacă e să vorbim de prețul pe metru pătrat, la noi ajungem la 120 de euro pe metrul pătrat, iar la PNL de 0,3 euro. Sigur, nu discutăm de importanța zonei, sediul nostru fiind în Piața Iosefin și sediul PNL în Piața Libertății” a replicat Bojin.

”Seful” PSD Timiș crede că oamenii vor reacționa la acuzele nefondate lansate de Robu, mâine, la secțiile de votare, unde speră ca populația capitalei Banatului să voteze împotriva partidului primarului. ”Cred că sunt niște lucruri pe care actualul edil al Timișoarei le aruncă pe piață pentru a atrage asupra lui simpatia populației, dar sunt total nefondate și probabil că se vor întoarce cel mai rapid acum, la alegeri, prin votul pe care oamenii îl vor da împotriva lui” a adăugat Bojin.

Președintle a făcut și o gafă, deloc de ignorat, la finalul scurtului interviu. Acesta a ”recunoscut”, oficial, că politicienii ”mai mint” și că fac promisiuni pe care nu le îndeplinesc. ”Nu poți să minți chiar atât de urât oamenii pe calcule. Dacă discutăm de probleme politice, poate mai mințim sau poate mai spunem și niște promisiuni, dar dacă discutăm pe calcule, pe hârtii, ceea ce înseamnă un sediu sau ce înseamnă altul, cred că diferența de la ce spune edilul Timișoarei și ceea ce este în realitate, pe acte, nu cred că mai are rost s-o comentăm. Mă opresc aici. E păcat să stricăm zilele astea frumoase care vin, la alegeri, când va câștiga Victor Ponta, cu declarațiile unui primar, dintre cei 99 de Timiș pe care îi avem. Știm că sunt 58 din PSD, 41 din de alte culori, sunt convins că dintre cei 41, cel puțin 40 sunt și ei oameni serioși și își văd de alegeri și de ceea ce trebuie făcut” a conchis președintele PSD Timiș.

Oare președintelui PSD Timiș i-a scăpat ”porumbelul” asemenea lui Victor Ponta, în 2009, când, după alegerile prezidențiale anterioare, avea să declare că: ”la ei sistemul de fraudare a funcţionat mai bine”?.

- Advertisement -Transfer aeroport

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Urmăriți-ne!

13,696FaniÎmi place
501CititoriConectați-vă
190CititoriConectați-vă
39,800AbonațiAbonați-vă
Galla Events

TIMISUL DE IERI

Bastionul Maria Theresia, fâşie de istorie

Rădăcinile bastionului se adâncesc până în secolul al XVIII-lea. Fiind primul construit, undeva în jurul anului 1732, din cele...