Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialBătrân de 81 de ani rănit grav, după ce a fost accidentat...

Bătrân de 81 de ani rănit grav, după ce a fost accidentat în timp ce traversa strada prin loc nepermis, în Timiş

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Luni, 23 iunie 2014, în jurul orei 16:00, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Lugoj au fost sesizaţi despre producerea unui accident rutier pe raza localităţii Bîrna, acolo unde, la faţa locului, oamenii legii au constatat că un bărbat în vârstă de 58 de ani, din localitatea Pogăneşti, a condus un autoturism pe raza localităţii Bîrna, dinspre Drinova spre Sarazani, iar la un moment dat a surprins şi accidentat un pieton.

În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a pietonului, un bărbat în vârstă de 81 de ani, din localitatea Bîrna, care se afla angajat în traversarea carosabilului prin loc nepermis.

Şoferul s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Poliţiştii transmit şi câteva recomandări pietonilor:
• Traversaţi drumurile publice perpendicular pe axul acestora, numai prin locuri marcate sau/şi semnalizate cu indicatoare corespunzătoare: trecere de pietoni şi/sau semafor pentru pietoni!
• Înainte de a traversa asiguraţi-vă temeinic, uitându-vă în partea stângă şi apoi în cea dreaptă pentru a observa dacă puteţi traversa în siguranţă!
• Atenţie – în lipsa indicatoarelor ce vă permit să traversaţi (trecerea de pietoni şi/sau semafor) pietonii nu au prioritate.
• După coborârea din mijloacele de transport în comun, aşteptaţi plecarea acestora din staţie şi apoi traversaţi, respectând regulile de circulaţie menţionate anterior!
• Nu traversaţi în fugă strada!
• Circulaţi numai pe trotuare, iar în lipsa acestora, pe poteci laterale sau pe partea stângă a drumului public – cât mai aproape de marginea sa!
• Nu traversaţi strada prin faţa sau spatele altor vehicule parcate pe stradă – în acest caz există posibilitatea ca ceilalţi conducători auto să nu vă observe şi în acest fel vă expuneţi unui risc major!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Batalion disciplinar! Poliția Locală Timișoara, centru de reeducare și reprofesionalizare pentru avertizorii publici, incomozi administrației Dominic Fritz

Până să sară cu comentariile în online, mereu din spatele unor conturi false, micuții...

Cuiul lui Pepelea! UMF Timișoara face salturi mortale ca sa privatizeze sănătatea bănățenilor, chiar sub nasul ministrului Alexandru Rafila

În numele autonomiei universitare și a unei modificări legislative, făcute pe genunchi și noaptea...

Comentarii recente

Articole asemănătoare