Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Bătrân de 81 de ani rănit grav, după ce a fost accidentat în timp ce traversa strada prin loc nepermis, în Timiş

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Luni, 23 iunie 2014, în jurul orei 16:00, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Lugoj au fost sesizaţi despre producerea unui accident rutier pe raza localităţii Bîrna, acolo unde, la faţa locului, oamenii legii au constatat că un bărbat în vârstă de 58 de ani, din localitatea Pogăneşti, a condus un autoturism pe raza localităţii Bîrna, dinspre Drinova spre Sarazani, iar la un moment dat a surprins şi accidentat un pieton.

În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a pietonului, un bărbat în vârstă de 81 de ani, din localitatea Bîrna, care se afla angajat în traversarea carosabilului prin loc nepermis.

Şoferul s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Poliţiştii transmit şi câteva recomandări pietonilor:
• Traversaţi drumurile publice perpendicular pe axul acestora, numai prin locuri marcate sau/şi semnalizate cu indicatoare corespunzătoare: trecere de pietoni şi/sau semafor pentru pietoni!
• Înainte de a traversa asiguraţi-vă temeinic, uitându-vă în partea stângă şi apoi în cea dreaptă pentru a observa dacă puteţi traversa în siguranţă!
• Atenţie – în lipsa indicatoarelor ce vă permit să traversaţi (trecerea de pietoni şi/sau semafor) pietonii nu au prioritate.
• După coborârea din mijloacele de transport în comun, aşteptaţi plecarea acestora din staţie şi apoi traversaţi, respectând regulile de circulaţie menţionate anterior!
• Nu traversaţi în fugă strada!
• Circulaţi numai pe trotuare, iar în lipsa acestora, pe poteci laterale sau pe partea stângă a drumului public – cât mai aproape de marginea sa!
• Nu traversaţi strada prin faţa sau spatele altor vehicule parcate pe stradă – în acest caz există posibilitatea ca ceilalţi conducători auto să nu vă observe şi în acest fel vă expuneţi unui risc major!

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore