Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialPENSIONAR, fără permis de conducere și cu mașină NEÎNMATRICULATĂ, prins de polițiștii...

PENSIONAR, fără permis de conducere și cu mașină NEÎNMATRICULATĂ, prins de polițiștii din Deta, la volan

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Luni, 17 noiembrie 2014, poliţiştii Secţiei 8 Rurale Deta au oprit pentru control un autoturism care circula pe DN 59B, între localităţile Livezile şi Banloc, iar ca urmare a verificărilor efectuate în baza de date, oamenii legii au constatat că şoferul, un bărbat de 73 de ani, din Timişoara, nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Totodată, s-a stabilit că autoturismul condus nu este înmatriculat în vederea circulaţiei pe drumurile publice, având autorizaţia de circulaţie provizorie expirată din data de 27 mai a.c..

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui autoturism pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi punerea în circulaţie a unui vehicul neînmatriculat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare