Un şofer beat a făcut prăpăd într-o parcare din Timişoara

- Advertisement -

Şoferul de 23 de ani din Severin, băut bine, a vrut să ajugă acasă după ce a petrecut noaptea, într-un club din Complexul Studenţesc, unde a consumat „şapte beri”. Tânărul este venit la muncă în Timişoara şi locuieşte cu chirie, în apropierea locului unde s-a produs incidentul. În câteva secunde, şoferul a lovit ca la popice patru autoturisme parcate regulamentar, iar bucăţi de plastic şi de fier s-au împrăştiat peste tot. Potrivit declaraţiei tânărului, acesta şi-a cumpărat autoturismul în urmă cu o lună de zile, iar după ce a petrecut o noapte în club cu prietenii, a rămas fără bani de taxi şi s-a gândit că poate să se deplaseze cu maşina proprie până acasă.

Un echipaj al Secţiei 2 Poliţie din Timişoara, aflat în patrulare în zona Buziaşului, a surprins momentul în care tânărul a făcut praf cele patru maşini. După ce au solicitat prin staţie ajutorul unui echipaj de la rutieră, poliţiştii au trecut la testarea şoferului cu aparatul etilotest, acesta indicând o alcoolemie de 1,06 în aerul expirat.
Şoferului matrafoxat i-a fost întocmit dosar penal şi a fost condus la Spitalul Judeţean din Timişoara, pentru recoltarea probelor de sânge. Niciunul din proprietarii autoturismelor avariate, nu au auzit zgomotul produs de accident, dar cu siguranţă când se vor trezi din somn vor avea o mare surpriză.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=zLDbEYPBJw8&feature=youtu.be]

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Șeful Postului de Poliție din comuna Moșnița Nouă, pieton din cauza alcoolului

În data 6 octombrie 2023, în jurul orei 05:00,...

Deputatul Ben Oni Ardelean, consilier onorific al prim-ministrului Florin Cîțu

Dintr-un foc, azi, încă prim-ministrul României, liberalul Florin Cîțu,...

Cel mai lung cuvânt din limba română are 44 de litere. Tu poți să-l pronunți?

Cel mai lung cuvânt din limba română este "PNEUMONOULTRAMICROSCOPICSILICOVOLCANICONIOZA"....

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare