Primarul Timișoarei, împotriva DEFRIȘĂRII, dar REFUZĂ aprobarea unui protest în Piața Victoriei VIDEO

- Advertisement -

”Suntem ferm poziționați împotriva tăierilor pădurilor României. Am o temere că în loc să-i vedem pedepsiți pe cei ce-au tăiat pădurile, îi vom vedea premiați că au mărit suprafața arabilă a țării. Nu vreau să dau nume, dar în România s-au întâmplat destule lucruri ciudate și mă gândesc că, într-o bună zi ne-am putea trezi și cu o asemenea aberație” a declarat Nicolae Robu.

Edilul-șef al Timișoarei spune că românii trebuie să fie oameni responsabili care să aibă grijă de pădurile țării ”pentru că s-au putut resimți deja destule fenomene negative, explicate de specialiști tocmai prin împuținarea pădurilor”.

Acuzat că nu a aprobat un protest al timișorenilor în Piața Victoriei, deși acolo se afla în desfășurare o ”sărbătoare” a celor de la Radio Timișoara, aprobată cu mult timp înainte, Robu a oferit și o explicație pentru decizia sa. Edilul Timișoarei a xplicat că nu dă aprobări nici pentru PNL, nici pentru altcineva, pentru a protesta, dacă în acea zonă are loc un alt eveniment, programat cu mult timp înainte, fie că este vorba despre un eveniment organizat de primărie, fie de altă instituție. ”Nu e firesc ca un astfel de protest să se desfășoare în fața Palatului administrativ Județean (Prefectura județului Timiș – n.r.), unde funcționează inclusiv reprezentanța Guvernului în teritoriu” s-a întrebat Robu.

Vezi mai jos ce spune edilul-șef de pe Bega cu privire la ce-și doresc timișorenii să vadă în Piața Victoriei și care este categoria ”aparte” care primește aprobare pentru proteste în centrul capitalei Banatului.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=nxPt4Ef5W9k&feature=youtu.be]

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Șeful Postului de Poliție din comuna Moșnița Nouă, pieton din cauza alcoolului

În data 6 octombrie 2023, în jurul orei 05:00,...

Deputatul Ben Oni Ardelean, consilier onorific al prim-ministrului Florin Cîțu

Dintr-un foc, azi, încă prim-ministrul României, liberalul Florin Cîțu,...

Cel mai lung cuvânt din limba română are 44 de litere. Tu poți să-l pronunți?

Cel mai lung cuvânt din limba română este "PNEUMONOULTRAMICROSCOPICSILICOVOLCANICONIOZA"....

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare