Nicolae-Robu

”Suntem ferm poziționați împotriva tăierilor pădurilor României. Am o temere că în loc să-i vedem pedepsiți pe cei ce-au tăiat pădurile, îi vom vedea premiați că au mărit suprafața arabilă a țării. Nu vreau să dau nume, dar în România s-au întâmplat destule lucruri ciudate și mă gândesc că, într-o bună zi ne-am putea trezi și cu o asemenea aberație” a declarat Nicolae Robu.

Edilul-șef al Timișoarei spune că românii trebuie să fie oameni responsabili care să aibă grijă de pădurile țării ”pentru că s-au putut resimți deja destule fenomene negative, explicate de specialiști tocmai prin împuținarea pădurilor”.

Acuzat că nu a aprobat un protest al timișorenilor în Piața Victoriei, deși acolo se afla în desfășurare o ”sărbătoare” a celor de la Radio Timișoara, aprobată cu mult timp înainte, Robu a oferit și o explicație pentru decizia sa. Edilul Timișoarei a xplicat că nu dă aprobări nici pentru PNL, nici pentru altcineva, pentru a protesta, dacă în acea zonă are loc un alt eveniment, programat cu mult timp înainte, fie că este vorba despre un eveniment organizat de primărie, fie de altă instituție. ”Nu e firesc ca un astfel de protest să se desfășoare în fața Palatului administrativ Județean (Prefectura județului Timiș – n.r.), unde funcționează inclusiv reprezentanța Guvernului în teritoriu” s-a întrebat Robu.

Vezi mai jos ce spune edilul-șef de pe Bega cu privire la ce-și doresc timișorenii să vadă în Piața Victoriei și care este categoria ”aparte” care primește aprobare pentru proteste în centrul capitalei Banatului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.