Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațieSe face DEZINSECȚIE la Timișoara! Cum ”salvează” Titu Bojin și CJ Timiș...

Se face DEZINSECȚIE la Timișoara! Cum ”salvează” Titu Bojin și CJ Timiș ”pielea” primarului Robu VIDEO

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Președintele Consiliului Județean Timiș a dat o veste excelentă timișorenilor, dar și tuturor locuitorilor celui mai vestic județ al României. ”Vom face un contract de dezinsecție pentru tot județul, cu toate primăriile, prin licitație. Cumpărăm soluțiile și tot ce e nevoie”, a anunțat ieri Titu Bojin.

Chiar dacă temperaturile ridicate s-au instalat încă din urmă cu două săptămâni în Banat, iar țânțarii și alte insecte ”deranjante” și-au făcut apariția, ”șeful” Consiliului Județean promite că după data de 15 iunie timișenii și timișorenii vor putea ieși din case și după-masa. Bojin a anunțat că instituția pe care o conduce se va ocupa integral de procesul de dezinsecție, de cumpărarea soluțiilor, astfel încât ”să fim pregătiți în două-trei săptămâni, după 15 iunie. Dacă este necesar și ni se solicită de către instituțiile de sănătate facem acest lucru în regim de urgență, dacă nu, vom face în funcție de solicitările pe care le au primăriile din județ. Sigur că în zonele împădurite e mai mare această necesitate, iar în celelalte zone se poate face și după aceea”, a mai spus Bojin.

În înregistrarea video de mai jos, Bojin explică și care este modalitatea prin care Primăria Timișoara va beneficia de acest serviciu, dar și cum îi ”salvează pielea”, primarului capitalei Banatului, Nicolae Robu.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=iLDTo5LgL-8&feature=youtu.be]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Ministrul Sănătății a decis schimbarea managerului de la Spitalul Județean Timișoara

În urmă cu câteva minute, ministrul sănătății Alexandru Rafila a semnat schimbarea din funcția...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Povești nemuritoare! Primarul Dominic Fritz se ia la trântă imaginară cu clanul Cârpaci, acum, după ce lupta s-a încheiat și e obligat să aplice...

Cu surle și trâmbițe, ieri, primarul Dominic Fritz a anunțat că municipalitatea a chemat...

CJ Timiș prelungește termenul de depunere a proiectelor pe bugetul participativ! Timișenii mai pot face propuneri până pe 15 iunie

În urma solicitărilor primite din partea cetățenilor, Consiliul Județean Timiș prelungește termenul de depunere...

Percheziţii în Timiş şi Caraş-Severin, la trei medici care au eliberat 8.000 de certificate de vaccinare false!

În această dimineață, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara – Serviciul de...