Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Se face DEZINSECȚIE la Timișoara! Cum ”salvează” Titu Bojin și CJ Timiș ”pielea” primarului Robu VIDEO

- Advertisement -

Președintele Consiliului Județean Timiș a dat o veste excelentă timișorenilor, dar și tuturor locuitorilor celui mai vestic județ al României. ”Vom face un contract de dezinsecție pentru tot județul, cu toate primăriile, prin licitație. Cumpărăm soluțiile și tot ce e nevoie”, a anunțat ieri Titu Bojin.

Chiar dacă temperaturile ridicate s-au instalat încă din urmă cu două săptămâni în Banat, iar țânțarii și alte insecte ”deranjante” și-au făcut apariția, ”șeful” Consiliului Județean promite că după data de 15 iunie timișenii și timișorenii vor putea ieși din case și după-masa. Bojin a anunțat că instituția pe care o conduce se va ocupa integral de procesul de dezinsecție, de cumpărarea soluțiilor, astfel încât ”să fim pregătiți în două-trei săptămâni, după 15 iunie. Dacă este necesar și ni se solicită de către instituțiile de sănătate facem acest lucru în regim de urgență, dacă nu, vom face în funcție de solicitările pe care le au primăriile din județ. Sigur că în zonele împădurite e mai mare această necesitate, iar în celelalte zone se poate face și după aceea”, a mai spus Bojin.

În înregistrarea video de mai jos, Bojin explică și care este modalitatea prin care Primăria Timișoara va beneficia de acest serviciu, dar și cum îi ”salvează pielea”, primarului capitalei Banatului, Nicolae Robu.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=iLDTo5LgL-8&feature=youtu.be]

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore