Primarul Timișoarei a împlinit astăzi vârsta de 60 de ani, sau de 2×30, așa cu, chiar el și-a scris pe pagina de Facebook. ”Da, astăzi, 28 mai, este ziua mea de naștere. Împlinesc al doilea set de 30 de ani de viață! :)) De viață trăită ardent, la mare intensitate mereu, cu mare pasiune, cu dragoste de ea, pur și simplu, de când mă știu. De viață presărată cu multe împliniri pe toate planurile, cu bucurii nenumărate, dar, ca a oricăruia și cu un număr de momente de gust amar, de momente grele” a scris Nicolae Robu în această dimineață pe pagina sa de Facebook, completând cu un ”PS”, că ”Știu că nu arăt de 2×30 de ani, mi-ați spus-o mulți și… vă dau dreptate :)))”.

Urările nu au întârziat să apară și din ”tabăra adversă”, președintele CJ Timiș dorind să-i ureze de bine primarului Robu în plin plen. ”Chiar dacă pe la televizor ne pupăm mai puțin, vă informez că ne-am pupat aseară din nou și i-am transmis și-n numele meu și-al dumneavoastră, domnului primar Nicolae Robu, «La mulți ani!» și tot binele pentru ziua de naștere” a precizat Bojin.

Social-democratul din fruntea Consiliului Județean a ținut să-i transmită urări de bine și ”colegului” Marcel Mihoc. ”Pentru că este ziua lui Marcel Mihoc, astăzi, să-i spunem «La mulți ani!», toți, să-i urăm tot binele din lume și să aibă noroc de bine, de tot ceși dorește el și familia! La mulți ani Marcel și numai bine!”, a mai spus Titu Bojin.