OFICIAL! Poli revine la alb-violet! Ce SCHIMBĂRI își mai doresc suporterii Timișoarei înainte de debutul sezonului de Liga I?

- Advertisement -

Revenirea clubului Poli Timișoara pe prima scenă a fotbalului românesc se va face, așa cum Vocea Timișului anunța încă din 25 aprilie, în culorile alb-violet. Totuși, echipamentul timișorenilor ar urma să conțină și culoarea negru, culoare pe care ”istorica” Poli a purtat-o la începuturile sale.

”În sezonul 2015-2016, culorile alb-violet vor fi din nou utilizate pe stadionul ”Dan Păltinișanu”, după ce clubul nostru a primit o înștiințare oficială în acest sens din partea SC ”Politehnica Timișoara” SA, prin administrator judiciar AMCO SRL. Suntem onorați că simbolurile istorice ale Politehnicii Timișoara revin pe stadionul nostru de legendă! Ne vedem din vară, mai uniți și mai puternici, în alb-violet, să readucem împreună Timișoara acolo unde îi este locul, în fruntea fotbalului românesc. Hai Poli!”, se arată pe site-ul oficial al bănățenilor.

Așa cum era de așteptat, fanii ”noii” Poli își doresc și revenirea la numele de ”Politehnica Timișoara”, însă cum nu este precizat nimic în acest sens, suporterii se tem că echipa ar putea rămâne în continuare cu acronimul ”ACS” și cu ”prescuratea” Poli. Aceeași fani au umplut rețelele de socializare și forumurile cu solicitări de a fi modificată și emblema clubului, o emblemă care arată cam ”bătrână”, extem de ”săracă”. Dacă o parte dintre suporteri propun revenirea la vechiul simbol al Politehnicii Timișoara din ”era Iancu”, cea cu cavalerul, alții propun redesenarea acesteia integral.

De asemenea, o parte dintre suporteri așteaptă, odată cu revenirea lui Daniel Stanciu la Timișoara, un sistem de marketing, așa cum Poli nu a avut, din păcate, nici în cea mai bună perioadă a sa. Clubul ar putea ”profita” de pe urma vânzării de obiecte cu simbolurile alb-violeților de la tricouri, echipamente sportive și eșarfe până la căni, brelocuri, ceasuri, sau calendare, toate aceste obiecte fiind disponibile ”la negru” și în ”era Iancu”, însă profitul de pe urma vânzării pe la tarabele din oraș intrau în buzunarele unor comercianți profitori, nicidecum în contul clubului.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Lotul Politehnicii Timișoara s-a reunit astăzi! La primul antrenament s-au prezentat 33 de jucători

Politehnica Timişoara s-a reunit astăzi pentru abordarea părţii secunde...

Retrogradata in Liga a III-a, Poli Timisoara este ”predata” de Nicolae Robu

Ajunsă în Liga a III-a și intrată în insolvență,...

1.500 de elevi la cea de-a VI-a ediție a ”Politehnica Timișoara – un pas spre viitorul tău!”

Cea de-a VI-a ediție a evenimentului ”Politehnica Timișoara -...

SCM Politehnica Timisoara a cucerit Cupa Romaniei la handbal masculin

Echipa masculină de handbal SCM Politehnica Timișoara a dispus,...
spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img