Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSportNanu: "Dacă vom câştiga sâmbătă, vom fi mai liniştiţi"

Nanu: „Dacă vom câştiga sâmbătă, vom fi mai liniştiţi”

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Poli joacă sâmbătă cel de-al doilea joc oficial din 2014, de data aceasta „acasă”, pe arena Dan Păltinişanu. Unul dintre eroii de la Mediaş – Florin Nanu – îşi doreşte ca echipa să se impună şi de această dată şi să dovedească faptul că alb-negrii nu joacă fotbal doar la noroc.

”Este bine că am câştigat! Era foarte important să începem cu dreptul acest retur. La Mediaş ne-am făcut singuri meciul greu, se întâmplă deseori ca o echipă care are un jucător eliminat să se mobilizeze şi să joace foarte bine” a spus Nanu cu privire la partida în care a reuşit să marcheze singurul gol, fiind a doua reuşită a mijlocaşului, în actuala stagiune.

Nanu a comentat şi pe marginea jocului pe care timişorenii îl vor susţine pe „Dan Păltinişanu”: „Va fi un meci greu cu Săgeata Năvodari. Şi ei se află într-o situaţie asemănătoare cu a noastră. De acum fiecare punct va conta, iar dacă vom câştiga, vom fi mai liniştiţi şi vom aborda altfel următoarele partide” a mai declarat Florin Nanu.

Poli Timişoara întâlneşte sâmbătă seara, de la ora 18:00, pe Săgeata Năvodari, într-o partidă ce contează pentru etapa a XXI-a a Ligii I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare