florin-nanu

Poli joacă sâmbătă cel de-al doilea joc oficial din 2014, de data aceasta „acasă”, pe arena Dan Păltinişanu. Unul dintre eroii de la Mediaş – Florin Nanu – îşi doreşte ca echipa să se impună şi de această dată şi să dovedească faptul că alb-negrii nu joacă fotbal doar la noroc.

”Este bine că am câştigat! Era foarte important să începem cu dreptul acest retur. La Mediaş ne-am făcut singuri meciul greu, se întâmplă deseori ca o echipă care are un jucător eliminat să se mobilizeze şi să joace foarte bine” a spus Nanu cu privire la partida în care a reuşit să marcheze singurul gol, fiind a doua reuşită a mijlocaşului, în actuala stagiune.

Nanu a comentat şi pe marginea jocului pe care timişorenii îl vor susţine pe „Dan Păltinişanu”: „Va fi un meci greu cu Săgeata Năvodari. Şi ei se află într-o situaţie asemănătoare cu a noastră. De acum fiecare punct va conta, iar dacă vom câştiga, vom fi mai liniştiţi şi vom aborda altfel următoarele partide” a mai declarat Florin Nanu.

Poli Timişoara întâlneşte sâmbătă seara, de la ora 18:00, pe Săgeata Năvodari, într-o partidă ce contează pentru etapa a XXI-a a Ligii I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.