Poli înainte de primul meci cu „principal” nou. Şunda: Sper să schimb stilul de joc, va fi 4-2-3-1 pe defensivă

0
564

Prima partidă după „era” Velcea se apropie. Poli Timişoara joacă în prima zi a săptămânii viitoare la Cluj, contra Universităţii, partida ce contează pentru etapa a XI-a a Ligii I. Meciul va fi unul aparte datorită faptului că pe banca tehnică a alb-negrilor timişoreni se va aşeza Aurel Şunda, „numit” antrenor principal în locul lui Valentin Velcea.

Tehnicianul de pe Bega a-a arătat încrezător în capacitatea elevilor săi de a-şi reveni şi speră că fotbaliştii să reuşească să obţină minim un punct. ”Sper să reuşesc să aduc un plus în această perioadă. Mergem la Cluj încrezători, sper să facem un rezultat bun în urma unui joc pe măsură. Cred că băieţii realizează unde suntem şi este un moment prielnic pentru a lua punct sau toate cele trei puncte. Antrenamentele s-au desfăşurat conform planului şi am mare încredere în echipă, că vom obţine un rezultat pe măsură” a spus Şunda.

Antrenorul a dezvăluit şi faptul că experimentatul Cristian Scutaru, fundaşul lui Poli, este incert pentru partida de luni. „În ce priveşte starea de sănătate a jucătorilor, Scutaru are ceva probleme musculare. S-a antrenat separat sau mai puţin, dar ceilalţi componenţi ai lotului sunt apţi pentru meciul de luni. Mai sunt trei zile până la joc şi sper ca Scutaru să fie apt 100% la Cluj” a mai spus Şunda.

Aurel Şunda a precizat şi care cor fi schimbările asupra stilului de joc: ”Fiecare antrenor are filozofia sa, voi încerca să-mi pun în aplicare stilul şi concepţia mea de joc. Am încercat să schimb modulul de joc, care este probabil esenţial. Sper să reuşesc să schimb chiar şi stilul. Modulul folosit va fi 4-2-3-1 pe faza defensivă, iar în dinamica jocului să ne schimbăm în 4-4-2” a dezvăluit tehnicianul timişorenilor.

Spune-ţi opinia civilizat!