Lucrările la centrul istoric din Timişoara încep chiar anul acesta!

- Advertisement -

Data de 15 octombrie a fost termenul limită de depunere a contestaţiilor pentru licitaţia de contractare a firmei ce va reabilita centrul istoric. Având în vedere că nu a fost depusă nici o contestaţie, lucrul propriu-ziu e la câţiva paşi distanţă de a începe.

Firma care a câştigat licitaţia se numeşte Romprest. Primarul Robu a avut chiar o primă întâlnire cu aceştia unde s-a discutat posibilitatea realizării lucrărilor într-un termen mai scurt decât cel prevăzut. Se aşteaptă şi se speră ca lucrările să fie încheiate înainte de iulie 2015 pentru ca acestea să fie acoperite din bani europeni.

“Aceştia fac momentan o analiză asupra spaţiului. În funcţie de aceasta vor veni cu o propunere concretă, noi le vom preda amplasamentul şi ei ar trebui să fie gata să înceapă lucrările. Au nevoie de aproximativ două săptămâni să îşi aducă oameni, utilaje şi să realizeze subcontractări. Însă demarăm lucrările din acest an!” a afirmat N.Robu

Primarul a asigurat compania care a câştigat licitaţia că le va asigura frontul de lucru şi că vor fi plătiţi ritmic şi cu maximă promptitudine. În schimb acesta se aşteaptă ca lucrările să fie făcute de calitate şi că se va lucra intens încât să fie finalizat proiectul în timpul necesar.

Sursa foto: eyeinthesky

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare