Fosta fabrică ILSA, amendată din nou pentru neîmprejmuirea corespunzătoare a proprietății. Amenzile au ajuns la 27.500 de lei

- Advertisement -

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului au efectuat din nou verificări pe str. Take Ionescu, mai exact în zona aflată în proprietatea Societății Comerciale Industria Lânii SA, unde s-a constatat că reprezentanții acesteia nu au luat măsurile legale de întreținere a terenului deținut.

Ca urmare a faptului că reprezentanții societății menționate nu au luat măsuri de împrejmuire corespunzătoare, gardul care se află în jurul proprietății respective fiind inestetic, deteriorat, înscris cu grafitti, constituind și un pericol pentru cei care trec prin zonă, s-a luat măsura sancționării contravenționale conform HCL 371/2007 modificată cu amendă de 1.500 lei și cu termen de luare a măsurilor de îngrijire a zonei. Până în prezent societatea respectivă a fost sancționată de patru ori, amenzile însumând 27.500 lei.

Poliția Licală Timișoara amintește că potrivit HCL 371/2007 persoanele juridice au obligația să asigure împrejmuirea cu gard a curților și clădirilor pe care le dețin sub orice formă legală, să asigure repararea și menținerea estetică a acestuia și să întrețină zonele verzi aferente acestora. Sancțiunile prevăzute sunt între 1.500 și 2.500 lei.

Oamenii legii avertizează că acest gen de acțiuni de verificare vor continua.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare