Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Szabolcs Szekely: „Fac tot posibilul să marchez din nou. Vă aşteptăm la stadion la meciul cu Vaslui”

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

În cadrul unei declaraţii oferite site-ului oficial al clubului Poli Timişoara, golgheterul echipei de pe Bega, atacantul Szabolcs Szekely, speră că aşa cum el şi colegii săi au reuşit să răpună Dinamo sau CFR, să reuşească aceeai performaţă şi în partida de luni seară. ”Din păcate, ultimele două înfrângeri au complicat lupta pentru îndeplinirea obiectivului. Ne asumăm responsabilitatea pentru aceste eşecuri, însă sunt convins că tot noi vom fi cei care vom redresa situaţia. Am obţinut rezultate bune în acest sezon, să nu uităm că am învins echipe ca Dinamo sau CFR Cluj şi am remizat cu Petrolul. Aşadar, am demonstrat că putem face jocuri bune şi să acumulăm puncte contra unor adversari redutabili, chiar dacă suntem la primul sezon în Liga I. De aceea, privim cu încredere meciul de luni seară cu Vaslui” a declarat goleadorul prim-divizionarei bănăţene.

Deşi a marcat nouă goluri în acest sezon, atacantul este dezamăgit de faptul că nu a reuşit să înscrie şi în 2014. ”Sunt conştient că lumea aşteaptă mult de la mine. Îmi pare rău că i-am dezamăgit pe susţinătorii noştri în ultima perioadă. Mă concentrez pe ceea ce am de făcut, pentru a-mi înbunătăţi jocul şi îi asigur pe cei care sunt alături de noi că voi face tot ce e posibil să marchez din nou şi să ajut echipa” a mai spus atacantul lui Poli.

Jucătorul polist a încheiat cu un apel către fanii timişoreni. ”Trebuie să rămânem uniţi, sunt convins că împreună vom depăşi acest moment. Îi aşteptăm pe oameni alături de noi la stadion în partida cu Vaslui! Avem nevoie de susţinere, şi noi şi noul staff tehnic şi dorim să ne bucurăm împreună, la final, de o victorie ce ar fi extrem de importantă pentru Poli” a conchis Szabi Szekely.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare