VICTORIE de Liga I pentru Poli! Echipa va juca, în primul eșalon, în ALB-VIOLET!!!

- Advertisement -

Poli Timișoara nu se dezminte. Echipa lui Alexa merge ”ceas” în play-off și are șanse uriașe de a promova în ”elita” fotbalului românesc. Jucătorii echipați astăzi în negru s-au impus în fața contracandidatei la promovare, FC Olt, chiar la Slatina, după un joc care a fost prelungit extrem de mult, victoria fiind adusă cu ajutorul lui Claudiu Belu, care a adus primul succes din deplasare al acestui an.

Partida a început cu un joc de tatonare, gazdele fiind primele care și-au încercat șansa deschiderii scorului. După zece minute de joc, periculosul Bobi Verdeș trage puternic, însă Pap respinge, mingea ajunge la Bardu, care șutează și el, dar apărarea lui Poli e ”la post”. Oaspeții nu se lasă mai prejos și încearcă deschiderea scorului, după doar câteva minute, prin Popovici, a cărui șut este respins în corner de Nuno Claro – fostul portar al oaspeților. Două minute mai târziu, același Popovici mai încearcă odată, dar trimite peste poartă, pentru ca tot el să-l mai testeze pe Nuno Claro și în minutul 19. Deschiderea scorului avea să vină în minutul 39, când Trandu centrează excelent de la colțul terenului, iar ”fundașul-golgheter” Claudiu Belu reia în plasă, de la marginea careului mic. 1-0!

După pauză, goalkeeper-ul oltenilor s-a evidențiat din nou, la șuturile lui Popovici și Trandu. Gazdele speră a mai mult, însă Anghelina nu-l poate învinge pe tânărul Pap, în minutul 52. Și Ignea a ”testat” egalarea, însă fără sorți de izbândă. Partida s-a încheiat după mai multe minute de prelungiri, cinci dictate de arbitrul de rezervă, dar și cu o mulțime de cartonașe galbene acordate de centralul Bogdan Anghelinei, din Galați.

În lupta pentru promovarea în Liga I, Poli Timișoara are un avans de 10 puncte în fața celor de la Metalul Reșița, și 13 puncte mai mult decât adversara de azi, FC Olt.

În Liga I, în ALB-VIOLET?

O veste senzațională ne-a fost confirmată, într-o oarecare măsură, de primarul Timișoarei, Nicolae Robu. În cazul în care echipa ajunge din nou în prima divizie forbalistiă, Poli va juca în alb-violet, revenind la culorile ”clasice”. Întrebat dacă Poli revine la alb-violet din vară, Robu a răspuns că ”asta încercăm, avem proces pe tema asta!”.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Retrogradata in Liga a III-a, Poli Timisoara este ”predata” de Nicolae Robu

Ajunsă în Liga a III-a și intrată în insolvență,...

Poli vrea puncte pe terenul liderului Ligii 2, Sportul Snagov. Rachita: Le stiu slabiciunile

Ocupanta ultimului loc în clasamentul Ligii 2, Poli Timișoara...

Poli Timisoara si-a luat mijlocas ofensiv de nationala! Doi veterani au parasit echipa

Doi dintre vechii componenți ai clubului de fotbal Poli...

Poli Timisoara: sase meciuri amicale programate inainte de reluarea sezonului

Clubul de fotbal Poli Timișoara are programate șase jocuri...

Poli Timisoara isi pastreaza antrenorul ”demis” si scumpeste pretul biletelor pentru meciul cu ASU

Divizionara secundă de fotbal, Poli Timișoara, a anunțat, astăzi,...

Din aceeași categorie

Categorii Populare