Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEvenimentFestivalul Internaţional de Tango Argentinian revine la Timișoara

Festivalul Internaţional de Tango Argentinian revine la Timișoara

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Evenimentul este unul de anvergură, cu rezonanţă marcantă atât în ţară, cât şi în plan internaţional, fiind organizat de Şcoala de Tango Argentinian ”Tango Embrace”, din cadrul Asociaţiei ”Art Embrace”, cu sprijinul Consiliului Judeţean Timiş şi a Consiliului Local Timişoara.

Vizibilitatea europeană a evenimentului este facilitată de cooptarea artiştilor Ivan Terrazas şi Sara Grdan (Croaţia), Kicsi Csongor şi Laura Iaru (România) şi, mai ales, a invitaţilor speciali Sebastian Jimenez şi Maria Ines Bogado (Argentina). Surpriza cea mai mare o reprezintă participarea artiştilor Sebastian Jimenez şi Maria Ines Bogado (Argentina), campioni mondiali ai categoriei Tango Salon în 2010 prin seminarii şi demonstraţii.

Agenda celor patru zile de festival cuprinde atât seminarii (la care pot participa persoane cu minime cunoştinţe de tango), cât şi milongas (petreceri). La petrecerile de tango argentinian care se vor desfăşura la Sala Vieneză (str. Ady Endre nr. 11), în fiecare seară a festivalului începând cu ora 22:00 vor evolua în minunate demonstraţii marii artişti internaţionali, muzica fiind asigurată de cei opt DJ invitaţi din Roma, Belgrad, Budapesta şi România.

Programul evenimentului, la care sunt invitaţi să asiste toţi cei dornici de a vedea şi auzi tango, poate fi găsit AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare