Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Se cauta spectacole pentru Festivalul TESZT 2019

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Printre proiectele importante ale Teatrului Maghiar de Stat ”Csiky Gergely” se numără Festivalul Euroregional de Teatru din Timişoara, organizat anual începând din 2008. Evenimentul poartă numele de TESZT, este internațional şi are ca scop promovarea multiculturalităţii, fiind o platformă de schimburi culturale, precum şi o invitaţie la dialog cu artişti şi oameni de teatru din regiunea Europei de Est și din Balcani.

Focusul principal pentru ediția din 2019 se axează pe: estetici teatrale noi, scriitori contemporani, forme alternative și noi ale artelor performative și subiecte provocatoare într-o lume aflată într-o continuă schimbare. Apelul deschis se referă la spectacole din regiunea Europei de Est și din Balcani, realizate atât în context instituțional, cât și independent.

În 2019, festivalul va avea loc între 19 și 26 mai, iar spectacolele pot fi propuse până în data de 15 decembrie 2018, trimițând la tesztfestival2019@gmail.com următoarele date:
• Informații despre trupă/artist, date de contact
• Informații despre spectacol (sinopsis, echipa de creație, durata, data premierei, festivaluri/premii)
• De ce se potrivește acest spectacol cu profilul TESZT
• Cerințe tehnice
• Lista cu persoanele care fac deplasarea
• Buget detaliat (cheltuieli transport, transport décor, onorarii, drepturi autor etc.)
• Înregistrarea completă a spectacolului – link Vimeo/Youtube/descărcare.

Mai multe detalii se pot obține via e-mail la tesztfestival2019@gmail.com, însă nu se vor accepta spectacole care au avut premiera după data de 15 noiembrie 2018, anunță organizatorii festivalului.

Selecția va fi făcută de un curator, care va include în programul final și spectacole din afara Apelului deschis, urmând ca rezultatul să fie anunțat înainte de 1 februarie 2019.

Mai multe detalii despre edițiile anterioare ale festivalului TESZT găsiți pe www.teszt.ro

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore