Electric Theatre aduce două spectacole de teatru pe texte contemporane americane

Date:

Electric Theatre își continuă activitatea cu spectacole găzduite prin parteneriat cu Asociația ProDrama.Prezentăm două spectacole de la Godot Cafe-teatru Bucureşti pe texte contemporane americane.

Primul este o comedie neagră despre accidente, răni şi … dragoste. Spectacolul va fi pus în scenă sâmbătă, 10 mai, începând cu orele 21:00. „Accidente înspăimântătoare pe terenul de joacă” spune povestea lui Doug (Tudor Aaron Istodor) şi Kayleen (Simona Cuciurianu) pe parcursul a 30 de ani de viaţă, din copilărie până la vârsta de 38 de ani. Relația dintre ei este urmărită într-un stil tragicomic din perspectiva rănilor care îi aduc, periodic, împreună, uniţi într-un mod unic şi de neînţeles pentru restul lumii. Dramaturgul Rajiv Joseph construieşte o poveste convingătoare, neconvențională, despre natura viscerală a iubirii (ne)împărtăşite. Salturile temporale succesive dintre scene dezvăluie spectatorului frânturi din relația dintre Doug şi Kayleen, în timp ce aceștia se apropie unul de celălalt sau se distrug reciproc prin răni reale şi imaginare. Piesa, prezentată la Godot în premieră pe țară, explorează cu umor harta relațiilor interumane, presărată cu ochi vineți, răni infectate și idragoste. Preţul unui bilet de acces la acest spectacol va fi de 25 de lei.
Cea de-a doua reprezentaţie teatrală se caracterizează prin amuzament, spiritualitate, imprevizibilitate şi momente emoţionante. „Femeile din viaţa mea”, adaptat de Letiţia Vlădescu după „Femeile din Manhattan” este o piese despre femei moderne, complexe, sensibile, de succes, încrezătoare şi uneori nevrotice. Umorul amar este în stilul serialului “Totul despre sex”. Rhonda, Judy și Billie iau cina, timp în care îşi dau seama că, deşi au cariere înfloritoare, viața lor emoțională este o epavă. Rhonda tocmai s-a despărţit de prietenul ei, Billie se plânge că ea și soțul ei sunt blocaţi în faza de “lună de miere”, iar Judy renunţă la speranţa de a mai întâlni un bărbat atrăgător, care să nu fie gay. După o serie de evenimente surprinzătoare şi situaţii de un comic devastator se produc schimbări semnificative în vieţile acestor femei. Spectacolul va fi pus în scenă, duminică, 11 mai, începând cu orele 19:00. Preţul unui bilet de acces va fi de 25 de lei.

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
191CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare