Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Aceleaşi spitale, aceeaşi BĂTAIE DE JOC! Medicii au încurcat radiografiile a doi pacienţi, la Tg. Jiu

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

O femeie şi-a adus copilul de 10 ani la spital, după ce micuţul s-a lovit la mână în timpul unui meci de fotbal. Doctorii i-au făcut radiografia, dar când au luat rezultatul, femeia a constatat că pe film se vede de fapt un craniu.

Aura Funieru, din comuna Dăneşti, a mers de urgenţă la spitalul din Târgu Jiu cu fiul său care căzuse în timpul unui meci de fotbal. Copilul se plângea de dureri la mâna stângă, aşa că medicii i-au făcut o radiografie. Când s-a prezentat la spital pentru a afla rezultatul, mama a constatat cu stupoare că băiatul figura că făcuse radiografie la cap, potrivit România TV. „I-a făcut radiografie, i-a pus o atelă la mână şi a zis să plecăm acasă. Când am revenit, surpriză! În loc să luăm filmul făcut la mână, ne-a dat alt film precum că am făcut film la capul copilului”, a povestit mama puştiului.

Femeia a cerut imediat explicaţii. Medicii recunosc că au greşit, iar într-un final s-a găsit şi radiografia pierdută a băiatului, dar şi pacientul care a făcut radiografia la cap. „Singura greşeală care s-a făcut, fiind două filme de aceleaşi dimensiuni, s-a trecut acelaşi număr pe hârtiuţele adăugate, dar în realitate filmele au fost executate corect, interpretate corect. A fost convinsă că i s-a radiografiat copilul şi la cap, lucru neadevărt, pentru că se poate confirma cu scrisul de pe filmuleş al altui pacient”, a declarat Ioana Mitrulescu, şefa secţiei de Radiologie din cadrul Spitalului Judeţean Târgu-Jiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Dana Rogoz si Madalina Craiu vin la avanpremiera filmului ”Mo”, la Timisoara

Filmul ”Mo” va rula în săptămâna 4 - 10 octombrie 2019, la Cinema City...

FOTO Timisoara va avea o maternitate noua, ultra-moderna

Municipalitatea timișoreană a devăluit primele imagini cu noua maternitate care urmează să fie ridicată...

VIDEO Educatoarea criminala, consultata de medicii de la Spitalul de Psihiatrie. UPDATE Decizia procurorilor

Educatoarea din Timişoara care a şocat o ţară întreagă după ce şi-a ucis cu...