Aceleaşi spitale, aceeaşi BĂTAIE DE JOC! Medicii au încurcat radiografiile a doi pacienţi, la Tg. Jiu

- Advertisement -

O femeie şi-a adus copilul de 10 ani la spital, după ce micuţul s-a lovit la mână în timpul unui meci de fotbal. Doctorii i-au făcut radiografia, dar când au luat rezultatul, femeia a constatat că pe film se vede de fapt un craniu.

Aura Funieru, din comuna Dăneşti, a mers de urgenţă la spitalul din Târgu Jiu cu fiul său care căzuse în timpul unui meci de fotbal. Copilul se plângea de dureri la mâna stângă, aşa că medicii i-au făcut o radiografie. Când s-a prezentat la spital pentru a afla rezultatul, mama a constatat cu stupoare că băiatul figura că făcuse radiografie la cap, potrivit România TV. „I-a făcut radiografie, i-a pus o atelă la mână şi a zis să plecăm acasă. Când am revenit, surpriză! În loc să luăm filmul făcut la mână, ne-a dat alt film precum că am făcut film la capul copilului”, a povestit mama puştiului.

Femeia a cerut imediat explicaţii. Medicii recunosc că au greşit, iar într-un final s-a găsit şi radiografia pierdută a băiatului, dar şi pacientul care a făcut radiografia la cap. „Singura greşeală care s-a făcut, fiind două filme de aceleaşi dimensiuni, s-a trecut acelaşi număr pe hârtiuţele adăugate, dar în realitate filmele au fost executate corect, interpretate corect. A fost convinsă că i s-a radiografiat copilul şi la cap, lucru neadevărt, pentru că se poate confirma cu scrisul de pe filmuleş al altui pacient”, a declarat Ioana Mitrulescu, şefa secţiei de Radiologie din cadrul Spitalului Judeţean Târgu-Jiu.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare