Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Femeie fugarita cu un cutit la Spitalul Municipal, salvata de trei angajati SMURD

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023
Trei angajaţi SMURD din Timiş au emoţionat prin bunătatea şi curajul de care au dat dovadă vineri noaptea. Cei trei lăsau un pacient care a solicitat ajutor prin 112 la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Municipal Timișoara şi, aflaţi pe picior de plecare, au auzit ţipetele unei femei agitate care susţinea că este ameninţată cu un cuţit.

„Nu a durat mult și agresorul a ieșit și el afară, cu cuțitul în mână. Comandantul de echipaj, domnul plutonier major Gheorghe Guguașă, fără a sta pe gânduri, a alergat cu curaj în spatele agresorului și foarte ferm i-a cerut acestuia să arunce cuțitul. După un moment de ezitare, agresorul a aruncat cuțitul, după care comandantul de echipaj și ceilalți 2 membri ai echipajului, plutonier adjutant Cristian Nicoară și plutonier major Eusebiu Prejban, i-au cerut să se culce pe jos. Acesta i-a ascultat, după care pompierii militari l-au imobilizat până la sosirea unui echipaj de poliție”, a informat ISU Timiş.

Foto: ISU Banat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare