Trei angajaţi SMURD din Timiş au emoţionat prin bunătatea şi curajul de care au dat dovadă vineri noaptea. Cei trei lăsau un pacient care a solicitat ajutor prin 112 la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Municipal Timișoara şi, aflaţi pe picior de plecare, au auzit ţipetele unei femei agitate care susţinea că este ameninţată cu un cuţit.

„Nu a durat mult și agresorul a ieșit și el afară, cu cuțitul în mână. Comandantul de echipaj, domnul plutonier major Gheorghe Guguașă, fără a sta pe gânduri, a alergat cu curaj în spatele agresorului și foarte ferm i-a cerut acestuia să arunce cuțitul. După un moment de ezitare, agresorul a aruncat cuțitul, după care comandantul de echipaj și ceilalți 2 membri ai echipajului, plutonier adjutant Cristian Nicoară și plutonier major Eusebiu Prejban, i-au cerut să se culce pe jos. Acesta i-a ascultat, după care pompierii militari l-au imobilizat până la sosirea unui echipaj de poliție”, a informat ISU Timiş.

Foto: ISU Banat

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.