Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

FOTO Fetita de nici doi ani bagata in spital de o soferita care a provocat un accident, la Timisoara

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

O șoferiță neatentă la volan a provocat un accident rutier pe Calea Torontalului, rezultând avarierea a trei vehicule și rănirea unui copilaș de numai doi ani, care a ajuns la spital.

Trafic îngreunat marți dimineață, în zona ”Ciocanul” din Calea Torontalului, la Timișoara. O șoferită neatentă în vârstă de 28 de ani, aflată la volanul unui autoturism Fiat, a schimbat banda de deplasare fără a se asigura înainte și a acroșat, la intersecția cu strada Miresei, o Totyota în care se aflau șoferul și fetița acestuia, în vârstă de aproape doi ani. Ambele autoturisme se îndreptau, în paralel, înspre zona centrală a Timișoarei, însă bărbatul conducea regulamentar în momentul impactului. Datorită izbiturii dintre cele două vehicule, mașina care se deplasa regulamentar a ricoșat în bordura de la marginea carosabilului și s-a răsturnat, în timp ce șoferița s-a izbit de un autotren aflat în fața mașinii sale, în trafic.

Câteva echipaje ale Poliției au ajuns imediat în zonă, dar și o autospecială SMURD care a prelut de îndată fetița și a transportat-o la spital.

Șoferița neatentă s-a ales cu dosar penal din partea oemnilor legii pentru vătămare din culpă, însă polițiștii continuă cercetările în acest caz.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare