FOTO Fetita de nici doi ani bagata in spital de o soferita care a provocat un accident, la Timisoara

- Advertisement -

O șoferiță neatentă la volan a provocat un accident rutier pe Calea Torontalului, rezultând avarierea a trei vehicule și rănirea unui copilaș de numai doi ani, care a ajuns la spital.

Trafic îngreunat marți dimineață, în zona ”Ciocanul” din Calea Torontalului, la Timișoara. O șoferită neatentă în vârstă de 28 de ani, aflată la volanul unui autoturism Fiat, a schimbat banda de deplasare fără a se asigura înainte și a acroșat, la intersecția cu strada Miresei, o Totyota în care se aflau șoferul și fetița acestuia, în vârstă de aproape doi ani. Ambele autoturisme se îndreptau, în paralel, înspre zona centrală a Timișoarei, însă bărbatul conducea regulamentar în momentul impactului. Datorită izbiturii dintre cele două vehicule, mașina care se deplasa regulamentar a ricoșat în bordura de la marginea carosabilului și s-a răsturnat, în timp ce șoferița s-a izbit de un autotren aflat în fața mașinii sale, în trafic.

Câteva echipaje ale Poliției au ajuns imediat în zonă, dar și o autospecială SMURD care a prelut de îndată fetița și a transportat-o la spital.

Șoferița neatentă s-a ales cu dosar penal din partea oemnilor legii pentru vătămare din culpă, însă polițiștii continuă cercetările în acest caz.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img