ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Hoata de buzunare, prinsa de politistii locali imediat dupa ce A FURAT banii unei batrane, la Timisoara

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

O femeie cunoscută ca făcând parte din categoria hoților din buzunare din Timișoara, a fost depistată, ieri, de polițiștii locali, după ce a sustras banii unei bătrâne, în timp ce urca în tramvai, în Piața 700,

Polițiștii locali din cadrul Biroului Transport Urban, aflați în patrulare în zona Pieței 700 din Timișoara, au depistat, ieri, în jurul orei 14:00, o femeie care a sustras unei bătrâne din buzunar o sumă de bani, în timp ce aceasta din urmă, însoțită de nepoțelul de 5 ani, încerca să urce în tramvaiul cu nr. 4.

Hoața, prinsă chiar în stația de tramvai, a fost observată de mai mulți tineri care au început să strige. Imediat polițiștii locali au intervenit și au reținut-o pe tânără, care a fost identificată ca fiind C.A.N., de 24 de ani, cu domiciliul în Timișoara, femeia fiind cunoscută ca făcând parte din categoria hoților de buzunare. Femeia acuzată de furt, dar și suma de 155 de lei sustrași de la bătrână, au fost predate pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, polițiștilor de la Secția 1.

”Polițiștii locali desfășoară permanent patrulări pe mijloacele de transport în comun, atât în mod individual, dar și periodic cu celelalte structuri din cadrul sistemului integrat de ordine și siguranță publică pentru a preveni comiterea unor astfel de fapte de furturi din buzunare și poșete, precum și a altor fapte precum tulburarea liniștii publice, deteriorarea mijloacelor de transport, apelarea în mod repetat la mila publicului, aruncarea de deșeuri în mijloacele de transport”, anunță oamenii legii.

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore