AcasăStiriR.A.T.T. a anuțat o nouă schimbare în circulația autobuzelor. Cum va influența...

R.A.T.T. a anuțat o nouă schimbare în circulația autobuzelor. Cum va influența mai multe linii

R.A.T.T. a anunțat o nouă schimbare în trafic a autobuzelor. Prin urmare, începând cu data de 14 septembrie 2015, autobuzele care circulă pe linia 22 vor opri în mai multe stații noi pentru o mai bună legătură cu liniile de troleibuz 15 și 16, Expres 2 și Expres 7.

Noile stații în care va opri vor fi pe strada Pestalozzi, b-dul Corneliu Coposu, strada Traian Grozăvescu și pasajul Michelangelo. În aceste stații vor opri mijloacele de transport de pe liniile 15, 16 și Expres 7.

Prin urmare, stațiile de pe b-dul 16 Decembrie 1989, Bastion (strada Hector), strada Take Ionescu și strada Nicolae Filipescu vor fi anulate. Traseul linie 22 va fi următorul: strada Albăstrelelor – Calea Moşniţei – strada Câmpului – strada Iosif Vulcan – strada Andrei Şaguna – strada Iepurelui – strada Pestalozzi – Bulevardul Corneliu Coposu – strada Michelangelo – Bulevardul I.C. Brătianu – strada Nicolae Grozăvescu – Bulevardul Mihai Eminescu şi retur.

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.
Other Amount:
Introdu adresa de e-mail:

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente