Viitorii candidați PNL pentru alegerile din 2016 vor trebui să treacă prin mai multe evaluări și selecții. Care sunt cele mai importante

- Advertisement -

La mai puțin de un an până la alegerile locale, PNL-ul începe să se miște în acest sens. Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a anunțat un adevărat concurs pentru cei care vor dori să ocupe anumite funcții. Candidații vor trebui să treacă prin mai multe etape, iar până la final va fi întocmit un clasament pe mai multe criterii stabilite în interiorul partidului.

„Vom încheia o etapă de pregătire pentru alegerile locale din 2016, iar în acest sens, până la sfârșitul lunii, vom mai accepta așa numitele fișe de aspirații. În politica noastră de resurse umane dorim să știm la ce aspiră fiecare membru. Vom face evaluări și selecții între cei ce concurează pentru aceleași poziții, astfel încât în final să avem cei mai buni oameni. Vorbim de funcții ca și cele de consilier local, consilier județean, primar, iar pentru cele de mai târziu, funcții de deputat, de senator etc.”, a spus Nicolae Robu.

Printre alte lucruri importante pentru a fi favorit de ocuparea poziției dorite, candidații trebuie să fie văzuți bine prin ochii alegătorilor. „Această etapă va dura până la sfârșitul lunii septembrie, iar pe parcursul lunii octombrie candidații vor trebui să își completeze așa numitele fișe ale candidatului. Dacă avem mai mulți concurenți pe un post, vom face o ierarhizare în funcție de meritele pe care fiecare le pot etala, dar și în funcție de cum sunt percepuți de către cetățeni, pentru că e importantă și părerea celor care vor vota. Toți candidații vor trebui să aibă și un suport politic. Așadar, în final va fi vorba despre un punctaj stabilit în urma câtorva criterii”, a specificat primarul Timișoarei, Nicolae Robu.

Cât despre stadiul lucrărilor pe care le-a început, edilul Timișoarei s-a arătat a fi fericit de starea acestora. „Sunt foarte bucuros că am deschis un front foarte larg de lucrări în oraș și că am dus lucrurile cu o viteză bună înspre finalizarea lor, iar acum s-au terminat nu mai puțin de 10 lucrări. Toți au putut vedea că ne preocupă atât zona centrală, cât și cea periferică. Am reușit în acest an să reabilităm cca. 55 de kilometri de trotuare”, a conchis Nicolae Robu.

[responsive_youtube

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img