ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Timișorenii, chemați în Piața Operei să PROTESTEZE în urma tragediei de la Colectiv

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Piața Operei va fi luată cu asalt astăzi de timișorenii care refuză să stea cu mâinile-n sân în fața tragediei din București, cauționată de o clasă politică ce și-a mințit ani de-a rândul poporul. Dacă ieri în București au ieși în strada 15.000 de oameni, astăzi și-au anunțat prezența în stradă aproape 6000 de oameni.

„Tăcerea ucide! Hai în stradă!” este îndemnul prin care locuitorii Timișoarei sunt chemați astăzi, de la ora 18.00, în Piața Operei. Vă reamintim că, până acum, 32 de persoane au murit în urma tragediei de la clubul „Colectiv”, iar numărul acestora este cel mai probabil să crească, ținând cont de starea gravă în care se află victimele.

O victorie care trebuie să fie gestionată înțelept în viitor de către poporul român s-a obținut astăzi, când premierul Victor Ponta și-a anunțat demisia. Din câte se pare, în luarea acestei decizii a contat și refuzul lui Gabriel Oprea de a-și da demisia, astfel că, pe viitor, membrii PSD au anunțat excluderea UNPR-ului dintr-o viitoare coaliție pentru Guvern.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore