TacereaUcide

Piața Operei va fi luată cu asalt astăzi de timișorenii care refuză să stea cu mâinile-n sân în fața tragediei din București, cauționată de o clasă politică ce și-a mințit ani de-a rândul poporul. Dacă ieri în București au ieși în strada 15.000 de oameni, astăzi și-au anunțat prezența în stradă aproape 6000 de oameni.

„Tăcerea ucide! Hai în stradă!” este îndemnul prin care locuitorii Timișoarei sunt chemați astăzi, de la ora 18.00, în Piața Operei. Vă reamintim că, până acum, 32 de persoane au murit în urma tragediei de la clubul „Colectiv”, iar numărul acestora este cel mai probabil să crească, ținând cont de starea gravă în care se află victimele.

O victorie care trebuie să fie gestionată înțelept în viitor de către poporul român s-a obținut astăzi, când premierul Victor Ponta și-a anunțat demisia. Din câte se pare, în luarea acestei decizii a contat și refuzul lui Gabriel Oprea de a-și da demisia, astfel că, pe viitor, membrii PSD au anunțat excluderea UNPR-ului dintr-o viitoare coaliție pentru Guvern.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here