Duminică ”13”, ISU Banat sărbătorește ”Ziua Pompierilor din România”. Vezi programul!

0
796

Duminică, 13 septembrie 2015 se sărbătorește ”Ziua Pompierilor din România”. Cu această ocazie, Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Banat” al județului Timiș organizează, în fața sediului de pe strada Înfrățirii, nr.13, cu începere de la ora 10:00, o serie de activități aniversar-comemorative pentru marcarea acestui eveniment.

Timișorenii care aleg să participe la acest eveniment, vor asista la un ceremonial religios, un exercițiu de stingerea focului și descarcerare în urma unui accident rutier dintre două autoturisme, activitatea finalizându-se cu defilarea forțelor și a mijloacelor. De asemenea, la eveniment vor participa reprezentanți din cadrul Compartimentului Voluntar pentru Situații de Urgență – SALVO și de la Crucea Roșie cu puncte de informare.

Serviciul de Prevenire a Situțiilor de Urgență din cadrul inspectoratului va prezenta materiale în scopul preîntâmpinarii, reducerii sau eliminarii riscurilor de producere a situațiilor de urgență, protecției populației, mediului și a bunurilor.

”La împlinirea a 167 de ani de la glorioasa luptă din Dealul Spirii, aniversăm duminică, 13 Septembrie – “Ziua Pompierilor din România” cu un viu sentiment de preţuire faţă de curajul şi devotamentul pompierilor căzuţi la datorie şi cu un puternic simţ de răspundere faţă de prezentul şi viitorul semenilor noştri, intervenind cu profesionalism, eficienţă şi dăruire, oricând şi oriunde e nevoie de noi”, ne-au comunicat reprezentanții ISU Banat.

Spune-ţi opinia civilizat!