Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Duminică ”13”, ISU Banat sărbătorește ”Ziua Pompierilor din România”. Vezi programul!

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Duminică, 13 septembrie 2015 se sărbătorește ”Ziua Pompierilor din România”. Cu această ocazie, Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Banat” al județului Timiș organizează, în fața sediului de pe strada Înfrățirii, nr.13, cu începere de la ora 10:00, o serie de activități aniversar-comemorative pentru marcarea acestui eveniment.

Timișorenii care aleg să participe la acest eveniment, vor asista la un ceremonial religios, un exercițiu de stingerea focului și descarcerare în urma unui accident rutier dintre două autoturisme, activitatea finalizându-se cu defilarea forțelor și a mijloacelor. De asemenea, la eveniment vor participa reprezentanți din cadrul Compartimentului Voluntar pentru Situații de Urgență – SALVO și de la Crucea Roșie cu puncte de informare.

Serviciul de Prevenire a Situțiilor de Urgență din cadrul inspectoratului va prezenta materiale în scopul preîntâmpinarii, reducerii sau eliminarii riscurilor de producere a situațiilor de urgență, protecției populației, mediului și a bunurilor.

”La împlinirea a 167 de ani de la glorioasa luptă din Dealul Spirii, aniversăm duminică, 13 Septembrie – “Ziua Pompierilor din România” cu un viu sentiment de preţuire faţă de curajul şi devotamentul pompierilor căzuţi la datorie şi cu un puternic simţ de răspundere faţă de prezentul şi viitorul semenilor noştri, intervenind cu profesionalism, eficienţă şi dăruire, oricând şi oriunde e nevoie de noi”, ne-au comunicat reprezentanții ISU Banat.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore