Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
vocea timisului

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Publicitate Vocea Timisului

Din aceeași categorie

Dotare specială pentru ISU Banat: macara de 70 de metri pentru misiuni de salvare și stingere incendii

Dotare de top pentru ISU Banat. Pompierii din Timiș, de astăzi, o macara în valoare 6,3 milioane de lei, cu care pot efectua misiuni de salvare de persoane sau de stingere de incendii la o înălțime de 70 de metri. Noua dotare a ISU a fost inaugurată în cadrul unei ceremonii speciale organizate în fața Prefecturii Timiș. La eveniment au luat parte pe lângă prefectul Eva Andreaș și șeful CJ Timiș Călin Dobra și șefi din structurile MAI și șefii inspectoratelor de urgență din vestul țării.

„La nivelul județului Timiș autoritatea publică locală se implică din ce în ce mai mult în dotarea ISU Banat. Nu aș spune că această autospecială va deservi pompierii, ci pe cetățenii aflați în situații deosebite și delicate. Această autospecială vine în sprijinul nostru deoarece la momentul de față avem în dotare două macarele care sunt vechi de 30 de ani și care nu pot interveni la înălțimi mai mari de 33 de metri. (…) Cu ajutorul acestei macarale pompierii pot să lucreze cu apă cu presiune din sursă stradală, deoarece macaraua poate ajunge la înălțime de 70 de metri și poate fi folosită la salvarea persoanelor și pentru a acționa din exteriorul unei clădiri foarte înalte”, a declarat Lucian Mihoc, șeful ISU Banat.

Sursa foto: Facebook

Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore