Polițiștii bătăuși din IPJ, profiluri de interlopi pe Facebook. Poza care le trădează caracterul violent UPDATE Poziția Parchetului Militar

- Advertisement -

Profiluri de Facebook demne de niște interlopi în toată regula, cu asta se pot lăuda doi din cei patru polițiști care au snopit în bătaie doi bărbați nevinovați, pe care i-au oprit în timpul unei misiuni de căutare a unui urmărit înternațional. Despre caracterul violent al celor care ar trebui să ne apere de infractori vorbesc chiar pozele postate de aceștia pe Facebook. Într-o imagine, Darin Țicu și Cristian Spătaru apar în fața unei uși pe care scrie „Înaltă Violență”.

Amintim că victimele celor patru polițiști au ajuns la spital cu leziuni grave. Unul din cei doi bărbați de 34 de ani a rămas fără splină ca urmare a bătăii primite de la polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale, iar cealaltă victimă are grave leziuni în zona splinei și mai multe coaste rupte. Deocamdată polițiștii sunt cercetați în stare de libertate, însă, în funcție de numărul de zile de îngrijiri medicale pe care le vor primi victimele, anchetatorii vor dispune încadrarea juridică a faptelor.

„În cursul zilei de astăzi Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Timișoara a preluat cauza din după amiaza zilei de ieri privind evenimentul cand două echipaje formate din patru lucrători de poliție și patru jandarmi au intervenit la o acțiune, însă dintr-o confuzie nefericită au comis, se pare, acte de purtare abuzivă în dauna a două persoane vătămate tinere. Victimele se afla în spital în stare relativ gravă, au necesitat intervenție chirurgicală și cercetările vor fi întreprinse operativ și competent pentru a se stabili circumstanțele producerii evenimentului, natura leziunilor traumatice suferite și legătura de cauzalitate, respectiv autorii nemijlociți ai comiterii actelor de purtare abuzivă în dauna persoanelor vătămate”, a declarat, joi seara, colonelul Radu Ilina, prim-procuror al Parchetului Militar Timișoara. Cercetările se desfășoară sub aspectul comiterii infracțiunii de purtare abuzivă, articolul 296 aliniatele 2 și 1 Cod Penal.

Sursă foto: Facebook

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare