Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Unul din tinerii bătuţi de poliţişti la Timişoara e fratele vitreg al Biancăi Drăguşanu

- Advertisement -

Informaţie de ultimă oră în cazul tinerilor bătuţi de poliţişti azi-noapte. Amintim că doi tineri au fost opriţi de oamenii legii în timpul unei acţiuni în care era căutat un urmărit naţional şi internaţional, au fost bătuţi cu bestialitate de patru politisti ai Servicilui Investigaţii Criminale, după ce au fost confundaţi cu doi infractori. Unul din cei doi tineri, Bogdan Dragoş, este fratele vitreg al vedetei Tv Bianca Drăguşanu. Este vorba de tânărul care a fost lovit grav în zona splinei şi care a avut mai multe coaste rupte. Se pare că celălalt tânăr bătut, care a rămas fără splină în urma bătăii primite, a fost lovit mai tare de oamenii legii, pentru că nu avea un rinichi şi striga la oamenii legii să se oprească, însă poliţiştii l-au lovit şi mai tare.

IPJ Timiş a sesizat Parchetul, iar în acest caz va avea loc o anchetă pentru stabilirea exactă a modului în care s-au petrecut faptele.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore