băgați în spital de oamenii legii

Informaţie de ultimă oră în cazul tinerilor bătuţi de poliţişti azi-noapte. Amintim că doi tineri au fost opriţi de oamenii legii în timpul unei acţiuni în care era căutat un urmărit naţional şi internaţional, au fost bătuţi cu bestialitate de patru politisti ai Servicilui Investigaţii Criminale, după ce au fost confundaţi cu doi infractori. Unul din cei doi tineri, Bogdan Dragoş, este fratele vitreg al vedetei Tv Bianca Drăguşanu. Este vorba de tânărul care a fost lovit grav în zona splinei şi care a avut mai multe coaste rupte. Se pare că celălalt tânăr bătut, care a rămas fără splină în urma bătăii primite, a fost lovit mai tare de oamenii legii, pentru că nu avea un rinichi şi striga la oamenii legii să se oprească, însă poliţiştii l-au lovit şi mai tare.

IPJ Timiş a sesizat Parchetul, iar în acest caz va avea loc o anchetă pentru stabilirea exactă a modului în care s-au petrecut faptele.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.