Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialTimişorean prins de RADAR cu 127 km/h în GIARMATA. Poliţia a făcut...

Timişorean prins de RADAR cu 127 km/h în GIARMATA. Poliţia a făcut „PRĂPĂD” printre vitezomani

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Aproape 250 de sancţiuni contravenţionale au fost aplicate joi, de poliţiştii de la rutieră şi de cei de la ordine publică, 144 dintre acestea fiind aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Poliţiştii rutieri, sprijiniţi de colegii de la ordine publică, au acţionat ieri, 26 iunie 2014, sub coordonarea de specialitate a Direcţiei Rutiere din cadrul I.G.P.R., pe principalele drumuri naţionale şi judeţene, în vederea prevenirii evenimentelor rutiere, depistării celor care comit abateri la regimul rutier, precum şi pentru asigurarea fluenţei traficului.

Poliţia Română atrage atenţia tuturor participanţilor la trafic cu privire la necesitatea respectării regulilor de circulaţie!

Au fost monitorizate, cu prioritate, sectoarele de drumuri cu valori ridicate de trafic, fiind folosite 14 aparate de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor, amplasate în „cascadă”. Poliţiştii au aplicat 246 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproape 30.000 de lei, 144 dintre acestea fiind pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

De asemenea, poliţiştii au reţinut 5 permise de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, dintre care unul pentru depăşirea cu mai mult de 50 de km/h a vitezei regulamentare, două pentru depăşiri neregulamentare şi două pentru alte abateri de circulaţie.

Cel mai „grav” incident a fost al unui bărbat de 57 de ani, din Timişoara, care a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea un autoturism pe DJ 691, pe raza localităţii Giarmata, fiind înregistrat cu aparatul radar rulând cu o viteză de 127 km/h. Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional, fiindu-i, totodată, reţinut permisul de conducere pe o perioadă de 90 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe față! Primăria Giroc s-a luptat din greu să legalizeze intabularea caselor înșiruite din extravilan ale SC Minda & Mimo SRL, în ciuda deciziei...

Povestea de azi este una extrem de simplă și își are începuturile în primăvara...

Ca-n Poliția Română! Sub nasul agentului Raoul Iacob de la Biroul de Investigații Criminale Timișoara, studenta eminentă Denisa Tîrziu l-a iubit pe un cetățean...

Și, evident, subofițerul Inspectoratului de Poliție Timiș n-a mirosit absolut nimic. Nici că iubita...

Ministrul Sănătății a decis schimbarea managerului de la Spitalul Județean Timișoara

În urmă cu câteva minute, ministrul sănătății Alexandru Rafila a semnat schimbarea din funcția...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Ca-n Poliția Română! Sub nasul agentului Raoul Iacob de la Biroul de Investigații Criminale Timișoara, studenta eminentă Denisa Tîrziu l-a iubit pe un cetățean...

Și, evident, subofițerul Inspectoratului de Poliție Timiș n-a mirosit absolut nimic. Nici că iubita...

Cu seninătate! Țeparul Octavian Didovici îl invită pe subofițerul Raoul Iacob de la Biroul de Investigații Criminale să-i returneze o donație de peste 20...

E clar că, dacă am fi trăit într-o țară normală și într-o democrație autentică,...