Timişorean prins de RADAR cu 127 km/h în GIARMATA. Poliţia a făcut „PRĂPĂD” printre vitezomani

- Advertisement -

Aproape 250 de sancţiuni contravenţionale au fost aplicate joi, de poliţiştii de la rutieră şi de cei de la ordine publică, 144 dintre acestea fiind aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Poliţiştii rutieri, sprijiniţi de colegii de la ordine publică, au acţionat ieri, 26 iunie 2014, sub coordonarea de specialitate a Direcţiei Rutiere din cadrul I.G.P.R., pe principalele drumuri naţionale şi judeţene, în vederea prevenirii evenimentelor rutiere, depistării celor care comit abateri la regimul rutier, precum şi pentru asigurarea fluenţei traficului.

Poliţia Română atrage atenţia tuturor participanţilor la trafic cu privire la necesitatea respectării regulilor de circulaţie!

Au fost monitorizate, cu prioritate, sectoarele de drumuri cu valori ridicate de trafic, fiind folosite 14 aparate de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor, amplasate în „cascadă”. Poliţiştii au aplicat 246 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproape 30.000 de lei, 144 dintre acestea fiind pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

De asemenea, poliţiştii au reţinut 5 permise de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, dintre care unul pentru depăşirea cu mai mult de 50 de km/h a vitezei regulamentare, două pentru depăşiri neregulamentare şi două pentru alte abateri de circulaţie.

Cel mai „grav” incident a fost al unui bărbat de 57 de ani, din Timişoara, care a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea un autoturism pe DJ 691, pe raza localităţii Giarmata, fiind înregistrat cu aparatul radar rulând cu o viteză de 127 km/h. Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional, fiindu-i, totodată, reţinut permisul de conducere pe o perioadă de 90 de zile.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare