Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialPoliţiştii din Timiş, puşi pe fapte mari înainte de Sărbătorile Pascale. Vezi...

Poliţiştii din Timiş, puşi pe fapte mari înainte de Sărbătorile Pascale. Vezi ce-au descoperit ieri

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Miercuri, 9 aprilie 2014, peste 200 de poliţişti din cadrul structurilor de investigarea fraudelor, ordine publică, poliţie rutieră şi poliţie transporturi au acţionat pe raza judeţului Timiş, suplimentar faţă de dispozitivul curent, pentru combaterea infracţiunilor de natură economică, a celor cu violenţă şi a furturilor, precum şi pentru combaterea infracţionalităţii stradale. Oamenii legii au verificat 70 de agenţi economici şi 440 de mijloace de transport, în filtrele instituite pe rutele de transport.

În urma controalelor efectuate, poliţiştii au constatat 13 infracţiuni, trei dintre acestea fiind pentru fapte de evaziune fiscală şi au aplicat aproape 400 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea prevederilor legale privind ordinea şi liniştea publică, acte de comerţ ilicit şi încălcarea normelor rutiere. Valoarea totală a amenzilor aplicate într-o singură zi se ridică la aproape 160.000 de lei.

Ca măsură complementară, a fost indisponibilizată o cantitate impresionantă de alcool de contrabandă, în valoare de 9.500 de lei.

Acţiunile poliţiştilor vor continua până la data de 19 aprilie 2014, oamenii legii punând accent pe prevenirea şi combaterea faptelor antisociale în perioada premergătoare Sfintelor Sărbători de Paşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Țigări, în valoare de 1,5 milioane euro, confiscate de polițiștii de frontieră bănățeni

În data de 26.11.2022, ora 00.05, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Povești nemuritoare! Primarul Dominic Fritz se ia la trântă imaginară cu clanul Cârpaci, acum, după ce lupta s-a încheiat și e obligat să aplice...

Cu surle și trâmbițe, ieri, primarul Dominic Fritz a anunțat că municipalitatea a chemat...

Film artistic! TaximeTRISTUL-activist Simi Drăgoi de la firma ”Tudo” confundă extrem de grav ficțiunea cu realitatea!

Ca să o scurtăm: Simon Petru Drăgoi este una și aceeași persoană cu cel...

De-ale carnavalului! TaximeTRISTUL-activist Simi Drăgoi, spaima autorităților publice, șoferilor și a societăților de asigurări auto

Mai mult ca sigur, numele de Simion Petru Drăgoi nu spune mai nimic opiniei...