Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

S-a plimbat cu mașina fără permis de conducere, iar acum are de executat peste un an de ÎNCHISOARE

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Marți, 25 noiembrie 2014, poliţiştii Secţiei 12 Rurale Periam au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, în localitatea Periam.

Oamenii legii au depistat un bărbat de 37 de ani, pe numele căruia Judecătoria Sânnicolau Mare a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii prin care acesta este condamnat la 1 an şi 3 luni de pedeapsă privativă de libertate pentru infracţiuni rutiere.

Motivul pentru care bărbatul a priit această sentință se datorează faptului că pe data de 18 aprilie 2013, a condus un autoturism pe raza localităţii Sânpetru Mare fără a poseda permis de conducere și a fost prins de oamenii legii, care i-au întocmit un dosar penal.

Bărbatul a fost introdus în Arestul I.P.J. Timiş, urmând a fi transferat în penitenciar pentru executarea pedepsei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Ca-n Poliția Română! Sub nasul agentului Raoul Iacob de la Biroul de Investigații Criminale Timișoara, studenta eminentă Denisa Tîrziu l-a iubit pe un cetățean...

Și, evident, subofițerul Inspectoratului de Poliție Timiș n-a mirosit absolut nimic. Nici că iubita...

Cu seninătate! Țeparul Octavian Didovici îl invită pe subofițerul Raoul Iacob de la Biroul de Investigații Criminale să-i returneze o donație de peste 20...

E clar că, dacă am fi trăit într-o țară normală și într-o democrație autentică,...