Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Mii de PETARDE descoperite de polițiștii timișeni la Sânmihaiu Român. E ILEGALĂ deținerea și utilizarea lor!

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Duminică, 14 decembrie 2014, în baza informaţiilor deţinute, poliţiştii Postului de Poliţie din Sânmihaiu Român au depistat un tânăr de 18 ani, din localitate, bănuit de nerespectarea regimului materiilor explozive.

În urma verificărilor, s-a stabilit că tânărul deţinea ilegal, în casa în care domicilia, peste 3.200 de articole pirotehnice (petarde), în vederea comercializării. Întreaga cantitate de articole pirotehnice a fost ridicată de poliţişti în vederea continuării cercetărilor.

Pe numele tânărului a fost întocmit dosar penal pentru producerea, experimentarea, prelucrarea, deţinerea, transportul ori folosirea materiilor explozive sau orice alte operaţiuni privind circulaţia acestora, fără drept.

Poliţiştii continuă activităţile în cadrul acţiunii naţionale ”Foc de artificii”, pentru verificarea legalităţii operaţiunilor cu articole pirotehnice desfăşurate de persoanele fizice şi juridice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Ca-n vestul sălbatic! Proprietarii unei exploatații agricole, măcelăriți de hoții de fier vechi care încercau să le dezmembreze o combină de 16 tone

Ieri noaptea, frații Adrian și Dan Coroamă, agricultori de pe raza localității Parța –...

Poliția Rutieră Timiș a tăiat în carne vie

E greu de crezut că și azi mai sunt persoane care circulă pe drumurile...

Hoții de catalizatoare, din nou în acțiune! Doi tineri, prinși în flagrant de polițiști

Polițiștii Secției 5 Timișoara au surprins în flagrant doi tineri, de 21 și 24...