Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialMircea Ionescu, fost director Romtelecom Timiș, protagonistul unui accident rutier, sub influența...

Mircea Ionescu, fost director Romtelecom Timiș, protagonistul unui accident rutier, sub influența alcoolului

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Mircea Ionescu, fost director Romtelecom Timiș, actualmente patron al unui hotel și azil de bătrâni din Timișoara, a fost implicat aseară, in jurul orei 22.30, intr-un accident de mașina.

Conform IPJ Timiș, vinovat de producerea accidentului de pe Calea Torontalului, se face fostul director al Romtelecom care, întorcând pe linia dubla continua, chiar in dreptul unei stații de benzina, a intrat frontal intr-un autoturism, care circula regulamentar, condus de un tânăr de 20 de ani.

In urma accidentului, tânărul a ajuns la spital, acuzând dureri masive in zona lombara. La proba cu etilotestul, Mircea Ionescu a fost identificat cu o concentrație de alcool in aerul expirat de 0,77 la mie, drept pentru care i-a fost reținut permisul de conducere și i s-a deschis un dosar penal cu doua capete de acuzare: vătămare corporală din culpa și conducerea unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice.

De precizat ca, înainte sa vina Poliția, Ionescu a încercat o tentativa de împăcare cu tânărul pe care l-a accidentat, încercând sa-i ofere, pe loc, o suma in euro, dar a fost refuzat de tatăl băiatului care, între timp, ajunsese la locul accidentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare