Peste 200 de amenzi – cadou de la Poliţia Rutieră din Timiş, de Crăciun

- Advertisement -

Pentru ca locuitorii judeţului Timiş să aibă parte de linişte şi siguranţă, în perioada 25-26 decembrie 2013, la nivelul judeţului au acţionat, zilnic, peste 350 de poliţişti. Principalele activităţi desfăşurate au vizat prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, asigurarea unui climat de ordine şi linişte publică, precum şi asigurarea unui trafic rutier în condiţii de siguranţă.

Poliţiştii de la ordine publică, de la structurile de poliţie rutieră, dar şi de la transporturi, arme, investigaţii criminale sau investigarea fraudelor, s-au aflat în stradă, acţionând pentru păstrarea ordinii şi siguranţei publice, apărarea patrimoniului public şi privat, siguranţa rutieră şi a transporturilor feroviare, pentru ca toţi românii să se bucure în linişte de Sărbătoarea Crăciunului.

Ca urmare a măsurilor întreprinse, oamenii legii din judeţul nostru au constatat 21 de infracţiuni, 15 dintre acestea fiind în flagrant. De asemenea, poliţiştii au aplicat 212 sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproape 40.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor legale privind ordinea şi liniştea publică, acte de comerţ ilicit şi încălcarea normele rutiere, 32 dintre acestea fiind pentru depăşirea limitelor legale de viteză. Au fost reţinute 10 permise de conducere şi retrase 3 certificate de înmatriculare.

În urma măsurilor adoptate, în această perioadă, de către poliţiştii timişeni, nu s-au înregistrat evenimente deosebite sau cu impact în planul ordinii şi siguranţei publice. Poliţiştii continuă acţiunile şi în zilele de weekend.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare