Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriPoliticăVot secret, aviz favorabil! Deputatul Gheorghe Coman poate fi arestat după ce...

Vot secret, aviz favorabil! Deputatul Gheorghe Coman poate fi arestat după ce Camera a dat „verde” arestării

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Camera Deputaţilor a fost sesizată oficial de către ministrul Justiţiei cu cererea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie prin care se solicita încuviinţarea arestării preventive a deputatului Gheorghe Coman.

Deputaţii şi-au dat acceptul prin vot secret, cu bile, în ceea ce priveşte încuviinţarea arestării preventive a deputatului Gheorghe Coman (PC), 190 dintre aceştia votând „pentru”, iar 34 „împotrivă”.

Gheorghe Coman a fost, vineri, la sediul D.N.A. Bucureşti pentru a-i fi aduse la cunoştinţă învinuirile, deputatul declarând, la ieşirea din sediul instituţiei, că va colabora cu procurorii şi se va prezenta la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, unde va fi judecată propunerea de arestare preventivă a acestuia.

Ministerul Justiţiei a anunţat săptămâna trecută că ministrul Robert Cazanciuc a trimis preşedintelui Camerei Deputaţilor, solicitarea de încuviinţare a arestării preventive a deputatului Gheorghe Coman într-un dosar penal, instrumentat de Direcţia Naţională Anticorupţie, pentru fapte corupţie.

D.N.A. a menţionat, prin intermediul unui comunicat, că deputatul a fost prins joia trecută, după ce a fugit cu maşina la momentul flagrantului. Foto:realitatea.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare