Conform paginademedia.ro, Next Star şi Vocea României au fost programele de forţă a zilei de 26 decembrie 2013 – cea de-a doua zi de Crăciun. Emisiunea prezentată de timişoreanul Dan Negru a câştigat, la mică distanţă, în faţa show-ului muzical de pe Pro TV. Ediţia specială a emisiunii Next Star a fost urmărită de 1,825 milioane de persoane din întreaga ţară, dintre care 1,05 milioane era de la oraş, în timp ce Vocea României a beneficiat de un public de 1,803 milioane de privitori români, dintre care 1,01 din mediul urban.

„În audienţe de televizune, cei mici i-au bătut pe cei mari… Finala Vocea României a fost învinsă aseară de puştii de la Next Star. Dealtminteri toate finalele de talente, fie X Factor, fie Vocea României au fost învinse de cei mici. Ce bine ar fi dacă pe sutele de mii de euro aruncate câştigătorilor de show-uri cu talentaţi, fie bucătari, cântăreţi, dansatori, înghiţitori de săbii sau dresori de câini s-ar pune o taxă de copii… „Femeile cu barbă” care au câştigat astfel de concursuri, premiate cu sute de mii de euro, să fie taxate cu o taxă de ajutor pentru puştii talentaţi. Că doar de acolo vine lumina” a comentat Dan Negru pe Facebook.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.