Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEvenimentTimişoreanul Dan Negru, fălos cu spectacolul său: "Vocea României a fost învinsă...

Timişoreanul Dan Negru, fălos cu spectacolul său: „Vocea României a fost învinsă de Next Star”

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Conform paginademedia.ro, Next Star şi Vocea României au fost programele de forţă a zilei de 26 decembrie 2013 – cea de-a doua zi de Crăciun. Emisiunea prezentată de timişoreanul Dan Negru a câştigat, la mică distanţă, în faţa show-ului muzical de pe Pro TV. Ediţia specială a emisiunii Next Star a fost urmărită de 1,825 milioane de persoane din întreaga ţară, dintre care 1,05 milioane era de la oraş, în timp ce Vocea României a beneficiat de un public de 1,803 milioane de privitori români, dintre care 1,01 din mediul urban.

„În audienţe de televizune, cei mici i-au bătut pe cei mari… Finala Vocea României a fost învinsă aseară de puştii de la Next Star. Dealtminteri toate finalele de talente, fie X Factor, fie Vocea României au fost învinse de cei mici. Ce bine ar fi dacă pe sutele de mii de euro aruncate câştigătorilor de show-uri cu talentaţi, fie bucătari, cântăreţi, dansatori, înghiţitori de săbii sau dresori de câini s-ar pune o taxă de copii… „Femeile cu barbă” care au câştigat astfel de concursuri, premiate cu sute de mii de euro, să fie taxate cu o taxă de ajutor pentru puştii talentaţi. Că doar de acolo vine lumina” a comentat Dan Negru pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare