ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Timişoreanul Dan Negru, fălos cu spectacolul său: „Vocea României a fost învinsă de Next Star”

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Conform paginademedia.ro, Next Star şi Vocea României au fost programele de forţă a zilei de 26 decembrie 2013 – cea de-a doua zi de Crăciun. Emisiunea prezentată de timişoreanul Dan Negru a câştigat, la mică distanţă, în faţa show-ului muzical de pe Pro TV. Ediţia specială a emisiunii Next Star a fost urmărită de 1,825 milioane de persoane din întreaga ţară, dintre care 1,05 milioane era de la oraş, în timp ce Vocea României a beneficiat de un public de 1,803 milioane de privitori români, dintre care 1,01 din mediul urban.

„În audienţe de televizune, cei mici i-au bătut pe cei mari… Finala Vocea României a fost învinsă aseară de puştii de la Next Star. Dealtminteri toate finalele de talente, fie X Factor, fie Vocea României au fost învinse de cei mici. Ce bine ar fi dacă pe sutele de mii de euro aruncate câştigătorilor de show-uri cu talentaţi, fie bucătari, cântăreţi, dansatori, înghiţitori de săbii sau dresori de câini s-ar pune o taxă de copii… „Femeile cu barbă” care au câştigat astfel de concursuri, premiate cu sute de mii de euro, să fie taxate cu o taxă de ajutor pentru puştii talentaţi. Că doar de acolo vine lumina” a comentat Dan Negru pe Facebook.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore