Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

O timişoreancă de 32 de ani s-a ales cu un autoturism Skoda Rapid, după ce a făcut cumpărături la Iulius Mall

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Burileanu Laura – Corina se numeşte marea câştigătoare a campaniei „Dragă Moş Crăciun…” de la Iulius Mall Timişoara. Femeia a avut noroc mare pentru că pe 23 decembrie, a fost desemnată, prin tragere la sorţi, câştigătoarea unui autoturism Skoda Rapid Spaceback. Tânăra, în vârstă de 32 de ani, este din Timişoara şi este de profesie inginer tehnolog.

Pe parcursul campaniei, cei care au făcut cumpărături din magazinele Iulius Mall au participat la tombola de Crăciun, care i-a recompensat, în fiecare zi, cu premii: tablete Samsung Galaxy Tab 3, seturi cu vouchere de cumpărături şi decoraţiuni de Crăciun şi alte mii de cadouri garantate.

Şi pe contul de Facebook al Iulius Mall Timişoara s-au împărţit daruri, fanii participând în număr mare la un joc interactiv, vesel şi „colorat”. Toţi cei care au accesat aplicaţia specială şi au prins cât mai multe cadouri ale lui Moş Crăciun au intrat automat în cursa pentru un gadget mult dorit. La finalul campaniei, un participant a câştigat, prin tragere la sorţi, o tabletă Samsung Galaxy Tab 3.

Şi în 2014, Mall-ul timişorean îi aşteaptă pe împătimiţii de cumpărături cu evenimente inedite, concursuri cu premii şi oferte atractive!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare