Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Cazacu nu mai vrea altă echipă în Timişoara: „Interesele meschine să nu distrugă colaborarea pe care o avem noi” EXCLUSIV

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
ploaie ușoară
4.8 ° C
6.2 °
3.4 °
90 %
4.6kmh
100 %
joi
9 °
vin
17 °
sâm
17 °
Dum
8 °
lun
2 °

Aşa cum vă anunţam încă din 25 decembrie 2013, două moto-cluburi din ţară vor să-şi mute cartierul general la Timişoara, unul din Constanţa şi celălalt din Bucureşti, ca urmare a faptului că municipalitatea locală investeşte sume consistente în sportul local, dar şi pentru a face concurenţă celui mai bun sportiv local – Ionel Pascotă, cel care a anunţat deja, oficial, că din 2014 va concura pentru Capitala Banatului.

Odată cu aceste modificări în peisajul sportiv local, cel mai mult de pierdut din punct de vedere financiar, ar putea avea Taifun Racing – singurul moto-club timişorean la acestă oră, a cărui situaţie financiară ar putea avea de suferit dacă municipalitatea nu suplimentează consistent fondurile dedicate sportului.

Contactat de Vocea Timişului, pilotul reprezentativ al acestui club – Cătălin Cazacu – este de părere că sportivii care vor să „pună mâna” pe fondurile locale, sub formă de sponsorizări, trebuie să dovedească prin rezultate faptul că merită aceşti bani.

„Cred că Timişoara are deja o echipă puternică, o echipă care aduce rezultate bune, ba mai mult este o colaborare care datează de ceva vreme şi are un trend ascendent. Nu cred că e normal ca echipele să facă traseism, iar dacă acestea recurg la aşa ceva părerea mea este că trebuie întâi să dovedească prin rezultate şi abia după aceea să ceară finanţare de la autorităţiile locale! Eu sunt sportiv, dar am încredere că interesele meschine nu vor distruge această colaborare bună pe care o avem noi acum cu autorităţile locale!” a spus Cazacu.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare