Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăExclusivCazacu nu mai vrea altă echipă în Timişoara: "Interesele meschine să nu...

Cazacu nu mai vrea altă echipă în Timişoara: „Interesele meschine să nu distrugă colaborarea pe care o avem noi” EXCLUSIV

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Aşa cum vă anunţam încă din 25 decembrie 2013, două moto-cluburi din ţară vor să-şi mute cartierul general la Timişoara, unul din Constanţa şi celălalt din Bucureşti, ca urmare a faptului că municipalitatea locală investeşte sume consistente în sportul local, dar şi pentru a face concurenţă celui mai bun sportiv local – Ionel Pascotă, cel care a anunţat deja, oficial, că din 2014 va concura pentru Capitala Banatului.

Odată cu aceste modificări în peisajul sportiv local, cel mai mult de pierdut din punct de vedere financiar, ar putea avea Taifun Racing – singurul moto-club timişorean la acestă oră, a cărui situaţie financiară ar putea avea de suferit dacă municipalitatea nu suplimentează consistent fondurile dedicate sportului.

Contactat de Vocea Timişului, pilotul reprezentativ al acestui club – Cătălin Cazacu – este de părere că sportivii care vor să „pună mâna” pe fondurile locale, sub formă de sponsorizări, trebuie să dovedească prin rezultate faptul că merită aceşti bani.

„Cred că Timişoara are deja o echipă puternică, o echipă care aduce rezultate bune, ba mai mult este o colaborare care datează de ceva vreme şi are un trend ascendent. Nu cred că e normal ca echipele să facă traseism, iar dacă acestea recurg la aşa ceva părerea mea este că trebuie întâi să dovedească prin rezultate şi abia după aceea să ceară finanţare de la autorităţiile locale! Eu sunt sportiv, dar am încredere că interesele meschine nu vor distruge această colaborare bună pe care o avem noi acum cu autorităţile locale!” a spus Cazacu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Tardivitate instituțională! Agenția Națională de Integritate somează Spitalul Județean Timișoara să-l tragă pe dreapta pe prof. dr. Lazăr Fulger

Până una alta, azi, indiferent pe ce parte e întoarsă decizia inspectorilor de la...

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Timisoreanul Catalin Cazacu revine pe micile ecrane, cu ”Vulturii de noapte”

Emisiunea ”Vulturii de noapte” prezentată de timișoreanul Cătălin Cazacu și de Victor Slav, alături...

Teatrul Naţional Timişoara, reprezentaţie de excepţie la Bucureşti la Festivalul Naţional de Teatru

Actorii Teatrului Naţional din Timişoara pleacă la Bucureşti, acolo unde duminică, de la orele...

EXCLUSIV! DGA Bucureşti, operaţiune spectaculoasă la Centrul de Transfuzii din Craiova, unde se făcea comerţ cu sânge

Operațiune spectaculoasă a ofițerilor de la Direcția Generală Anticorupție din București, la Centrul Regional...