Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Adrian Necsulescu a văzut iadul cu ochii în clubul „Colectiv”. „A fost carnagiu! Mulțumesc îngerilor care au fost cu mine”

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Tragedia din noaptea trecută din clubul „Colectiv” din București a trecut, până acum, 27 de persoane în neființă, îndurerând sute de apropiați ai victimelor. Alte aproape 200 de persoane au suferit răni, multe dintre ele fiind internate în stare gravă în spitalele din capitală. Desigur, unii au fost mai norocoși și au izbutit să scape teferi din cușca de foc în care s-a transformat clubul „Colectiv”.

Unul dintre aceștia, care a văzut iadul cu ochii, este Adrian Necsulescu, în vârstă de 32 de ani, care a plecat în acea seară încântat de-acasă, mergând să-și vadă prietenii din trupa Goodbye to gravity, la lansarea noului lor album. Acesta povestește că totul părea o glumă la început și nimeni nu a conștientizat în primele secunde tragedia care urma să se întâmple. „Știam că se anunță un show pirotehnic, dar mai fusesem la evenimente indoor cu artificii și alte efecte. Au fost ceva artificii la începutul concertului, niște artificii de tort, nimic special, iar după 30 de minute au fost două artificii la fel ca cele de pe tort. Stăteam și beam bere, membrii trupei au spus la mișto că avem un mic incendiu, unul dintre stâlpi ardea ușor și s-a aruncat cu bere pe el”, relatează Adrian Necsulescu.

A fost o chestiune de câteva secunde până ca iadul s-a dezlănțuit, total pe neașteptate. „În două secunde focul s-a extins la tavan, care a început să ardă rapid. Atunci am înțeles că trebuie să ieșim repede. Eram la aproape 30 de metri de ieșire, alergam. La cinci metri de ușă s-a produs haos și panică! Oamenii au început să cadă, să se calce în picioare! Am reușit prin forță să ieșim. Ne-am tras în partea dreaptă să tragem o gură de aer, după care am mers pe gang, spre ieșire. Era un fum gros, ca de napalm ars, nu se vedea nimic, nu știam cât mai era de mers. Trăgeam fum, nu mai aveam oxigen. Am reușit să ieșim tușind și cu ochii lăcrimînd abundent. Pe gang am simțit suflul exploziei. Unei fete de lângă mine îi luase foc hainele zdrențuite”, povestește Adrian Necsulescu.

Scăpat ca prin urechile acului de nenorocirea care se producea în interior clădirii, bărbatul a început să își revină, ușor-ușor, iar acum ține să îi mulțumească Divinității pentru că a scăpat cu viață. „Mi-au luat 10 minute să îmi revin. Au început să iasă oameni arși cu haine zdrențuite. M-am dus pe gang și încercam să îi ajut. Erau mulți oameni arși pe margine, mulți care zăceau pe jos, în fața intrării. Ușa de acces se blocase, cei rămași înăuntru băteau în ușă încercând să iasă. Am sunat la 112 la 10:41 și mi s-a spus că au trimis un echipaj. Am înjurat și le-am spus că-s zeci de oameni arși!. După alte 5-7 minute a apărut primul echipaj de pompieri. Au apărut și polițiștii care nu știau ce să facă. Ușa clubului era în continuare blocată, iar când a fost deschisă în interior erau trupuri unele peste altele. A fost carnagiu! Mulțumesc îngerilor care au fost cu mine”, a povestit, cutremurat, Adrian Necsulescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare