Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Un tânăr s-a ales cu gâtul tăiat, după o încăierare într-un apartament din Complexul Studențesc

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

La câteva luni după ce tânărul în vârstă de 29 de ani a fost ucis în Complexul Studențesc din Timișoara, vineri seara au avut din nou loc clipe de groază. Tot un tânăr, și tot de 29 de ani, a fost atacat de o persoana neidentificată, care i-a tăiat gâtul.

Incidentul a avut loc într-un bloc de pe bulevardul Eroilor de la Tisa, iar victima, care este din județul Hunedoara, Orăștie, nu a vrut să le spună oamenilor legii de la ce a pornit conflictul. Cei doi se aflau în apartamentul prietenei bărbatului vătămat, plecată în Anglia. După ce a fost rănit cu cuțitul la gât, a reușit să scape de atacator și a chemat ambulanța.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Județean Timișoara, iar oamenii legii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate motivele din care s-au produs accidentul.

UPDATE. După spusele polițiștilor, scandalul din seara trecută a pornit de la o glumă. Victima de 29 de ani, se afla în apartamentul iubitei sale, acolo unde locuia de mai mult timp, invitat fiind fratele acesteia. După ce s-au apucat de băut, tânărul a făcut o glumă, moment în care fratele iubitei sale a pus mâna pe cuțit și a încercat să-l omoare. Deși l-a tăiat la gât iar cantitatea de sânge care a curs a fost însemnată, rana a fost superficială. Ancheta polițiștilor a fost îngreunată din start de către victimă, după ce a refuzat să le povestească cine este atacatorul și de la ce a pornit tot. Chiar dacă au identificat agresorul, oamenii legii nu îl vor acuza de nimic, în condițiile în care rănile suferite de victimă au fost superficiale și nu s-a depus nicio plângere momentan.

[responsive_youtube

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Spălatul pe mâini! Primăria Giroc își recuperează prejudiciul de 350.000 euro, rezultat din contractele ilegale de asistență juridică, nu de la artizanii care i...

Trei contracte, mari și late, având ca obiect servicii juridice de asistență și reprezentare,...

Liberul arbitru! Primăria Timișoara a refuzat să facă plângere penală împotriva antreprenorului general de la Pasajul Solventul, deși constructorul a pus în circulație un...

Când vine vorba despre respectarea legii, în ceea ce privește omisiunea sesizării, dispozițiile articolului...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

FOTO Fetita de nici doi ani bagata in spital de o soferita care a provocat un accident, la Timisoara

O șoferiță neatentă la volan a provocat un accident rutier pe Calea Torontalului, rezultând...

Femeie fugarita cu un cutit la Spitalul Municipal, salvata de trei angajati SMURD

Trei angajaţi SMURD din Timiş au emoţionat prin bunătatea şi curajul de care au...