Traficul feroviar a fost reluat! Trenul Timişoara-Iaşi a plecat mai departe cu mare întârziere. Vezi cum explică CFR situaţia

- Advertisement -

Luni, 2 iunie 2014, în cursul dimineţii, un autocamion a cărui şofer nu a respectat semnalizarea cu Crucea Sfântului Andrei a fiind lovit în plin de trenul Regio 13383 care circula în relaţia Arad-Oradea. Reprezentanţii SMURD, ISU, CFR şi echipele de intervenţie au ajuns la faţa locului, dar şoferul TIR-ului a decedat în drum spre spital.

Întrucât călătorii şi personalul trenului nu au păţit nimic, Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA informează că începând cu ora 10:46 a fost reluată circulaţia feroviară pe relaţia Şimand – Nădab, segment feroviar închis traficului în cursul acestei dimineţi, începând cu ora 8:05.

Patru trenuri de călători care circulau pe acest segment feroviar au staţionat până la reluarea circulaţiei în gările adiacente, acestea urmând să ajungă la destinaţie cu întârziere. Cele 4 trenuri de călători au cumulat întârzieri totale de 500 de minute.

Unul dintre cele patru trenuri „afectate” de acest incident este şi InterRegio 12834 care circulă în relaţia Timişoara Nord – Iaşi, care a staţionat în gara din Şimand până la eliberarea căii ferate şi reluarea circulaţiei.

CFR le cere scuze pasagerilor pentru disconfortul creat de acest accident şi îi asigură că toate măsurile operative întreprinse de angajaţii feroviari au avut ca principal scop reluarea circulaţiei feroviare în condiţii de siguranţă.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare