Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Lugojenii de la Moto-Extrem au dominat Campionatul Regional Vest la Motocros

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Competiţia regională care a debutat chiar de 1 iunie – Ziua Internaţională a Copilului, a fost dominată de piloţii clubului Moto-Extrem din Lugoj, care au obţinut două locuri întâi şi un loc doi, chiar dacă, performerul clubului, campionul naţional Mihai Stoichescu (foto) a lipsit, fiind în continuare accidentat.

La categoria amatori, Vlad Roşu, incomplet refăcut, după ce şi-a rupt mâna în urmă cu două luni, şi-a spulberat adversarii şi a obţinut prima poziţie în calasament. „Cu Vlad am încercat să vedem dacă-l ţine mâna. El nu a forţat pentru că nu este refăcut sută la sută. Putem spune că a câştigat într-o mână şi a demonstrat că nu are adversar la amatori, chiar dacă el a debutat anul acesta în competiţiile oficiale”, a declarat, la finalul competiţiei din localitatea timişeană, Liviu Jigmond, antrenorul clubului Moto Extrem.

Lugojenii au mai obţinut locul întâi şi la categoria veterani, acolo unde Giampiero Borghetti a terminat cursa primul, dar şi locul doi la categoria hobby, prin Alexandru Boran.

Finalul săptămânii viitoare aduce o nouă etapă din Campionatul Individual Naţional, la Buzău, care va conta şi în Campionatul Est-European. Lugojenii de la Moto Extrem vor participa cu doi piloţi.

“Cum şi Vlad Roşu şi Mihai Stoichescu sunt încă în refacere, după ce şi-au rupt fiecare câte o mână în etapele trecute, am decis să participăm doar pentru a acumula puncte la această etapă. Nu putem să ne batem la primul loc, pentru că nici la Vlad, nici la Mihai, nu sunt oasele sudate cum trebuie şi e mai bine să nu forţeze”, a declarat Jigmond.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Doi scandalagii din Lugoj, cunoscuți de Poliție, recidivează! I-au furat banii și i-au spart telefonul unui bărbat

La nici o lună după ce au provocat un scandal la un botez din...

Ajungem MARI Timis caută voluntari pentru copiii din Lugoj. Dai o mana de ajutor?

Programul educațional ”Ajungem MARI” Timiș caută cel puțin 30 de voluntari care să le...

Pe modelul Timisoara, Lugojul va primi noua autobuze electrice de la MDRAP

Nouă autobuze electrice, 3 stații de încărcare şi 9 stații de încărcare lentă vor...