Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSportPoli e PRIMA, din prima! Bănățenii au câștigat la Mioveni, cu un...

Poli e PRIMA, din prima! Bănățenii au câștigat la Mioveni, cu un puști de 15 ANI în teren

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Sâmbătă, 30 august 2014, Poli Timișoara a (re)debutat în Liga a II-a, Seria Vest, întâlnind, în deplasare, pe CS Mioveni. Partida a avut loc la Pitești, pe arena Nicolae Dobrin, acolo unde gazdee de astăzi își desfășoară partidele de acasă. Meciul a început la ora bine-cunoscută partidelor de ”matineu”, 11:00.

Meciul a început perfect pentru elevii lui Dan Alexa, iar Claudiu Belu deschidea scorul la prima ocazie concretă de a marca, pentru timișoreni. Avea să fie 0-1 încă din minutul 11.

Pasa de gol a fost opera nou-venitului Lazăr, care a centrat perfect dintr-o lovitură liberă de la 30 de metri de poarta gazdelor. Argeșenii nu plecă capul și încearcă o ripostă peste numai câteva minute. Dragalina și Nilă au fost aproape de a aduce egalarea, însă la cabine se intra cu avantaj pentru alb-negrii.

După pauză, spectatorii prezenți în număr redus pe stadionul Nicolae Dobrin nu s-au plictisit, întrucât pe gazon s-a jucat fotbal. Bărbuț îl înlocuiește pe carlos Eduardo în minutul 62, pentru ca la numai câteva minute de la intrarea pe gazon, micuțul mujlocaș bănățean să marcheze pentru 0-2, după o cursă fenomenală, în timpul căreia a driblat toată apărarea galben-verzilor.

În minutul 83, a avut loc un debut special pentru Liga a II-a. La oaspeți ieșea de pe teren Alexandru Lazăr, aflat și el la primul meci oficial pentru bănățeni, locul său fiind luat de Vlad Dragomir (foto dreapta) – jucător care în luna aprilie a acestui an abia a împlinit 15 ani.

Pe finalul jocului, mai precis în minutul 86, Belu vede al doilea cartonaș galben și implicit pe cel roșu, fiind nevoit să părăsească gazonul, însă tabela avea să rămână la 0-2, până la final. Scorul meciului îi trimite pe timișoreni direct pe prima poziție a clasamentului Seriei a II-a a Ligii secunde.

Debut fericit în noul sezon, pentru timișoreni, chiar dacă la final de meci aceștia au primit și o veste nu tocmai fericită. Poparadu a suferit o lovitură puternică la nas pe finalul jocului, iar mijlocașul a fost transportat de urgență la spital, primele estimări aratând faptul că Poparadu va trebui să stea ”pe bară” preț de câteva săptămâni.

CS Mioveni: Octavian Popescu, Cotigă, Calvin, Rada, Stoica, Răuță (c), Biceanu, Dragalina (min.74, Alin Popa), Mazilu (min.74, Bălan), Ayza, Nilă (min.57, Năstăsie). Antrenor: Claudiu Niculescu.

Poli Timişoara: Pap, Belu, Scutaru (c), Cânu, Neagu, Ovidiu Popescu, Lazăr (min.83, Dragomir), Wilson Kneeshaw, Poparadu, Carlos Eduardo (min.62, Bărbuț), Stavric (min.78, Popovici). Antrenor: Dan Alexa.

Foto: Facebook/ACSPoliTimișoara

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare