ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Program la nivel european. Performanţă în afaceri prin implicarea femeii pe funcţii de conducere

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

„GenDiv – Diversitate de gen pe funcţii de conducere prin învăţare şi colaborare” este programul de amploare la nivel european ce continuă proiectul de succes Şcoala Naţională a Femeilor Manager. Proiectul se află în implementare în perioada 1 decembrie 2013 – 30 noiembrie 2015 şi îşi propune să susţină promovarea femeii pe funcţii de conducere şi să conştientizeze bărbaţii aflaţi pe poziţii de top management, asupra importanţei de a valorifica potenţialul femeii în vederea creării unui mediu de lucru mai productiv, mai inovator, mai performant.

Prin intermediul proiectului peste 350 de femei şi 250 de bărbaţi din şapte ţări europene vor fi implicaţi în studiul de cercetare şi peste 100 de persoane din ţările partenere vor beneficia de programe de instruire şi/sau internship pentru creşterea performanţei în afaceri.

Importanţa proiectului la nivel european este susţinută de o nouă Directivă inclusă în Strategia Europa 2020 care stabileşte un obiectiv de 40% pentru reprezentativitatea femeilor la nivelul conducerii companiilor. Această Directivă a apărut în urma publicării unor studii care arată că femeile ocupă în medie 13,7% (2012) funcţii de conducere la nivelul celor mai mari companii din Statele Membre ale Uniunii Europene.

În zilele de 17 – 18 ianuarie 2014 are loc prima întâlnire de lucru a partenerilor la Timişoara. În incinta Hotelului La Residenza (str. Independenţei, nr. 14) Asociaţia pentru Promovarea Femeii din România va coordona sesiunile de lucru cu partenerii săi, organizaţii reprezentative la nivel european în domeniu din Spania, Italia, Lituania, Austria, Germania şi Cipru.

Proiectul este finanţat de Uniunea Europeană prin Programul de Învăţare pe toată durata vieţii, Sub-programul GRUNDTVIG GMP având o valoare totală eligibilă de aproximativ 400.000 de euro.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore