Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEvenimentVitalitate în sunete, alături de Vizi Imre

Vitalitate în sunete, alături de Vizi Imre

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Seara de joi anunţă un concert numai bun pentru alintarea sufletului, în cadrul căruia Vizi Imre acompaniat de Asztalos ,,Asterix” Zsolt vor încânta auzul celor prezenţi.

Protagonistul concertului s-a născut pe 6 februarie, împărţind, astfel, ziua de naştere cu părintele muzicii reggae, Bob Marley. Vizi îşi descrie copilăria ca fiind una normală, corzile primei chitări le-a atins la vârsta de nouă ani când a primit una în dar de la unchiul său. Instrumentul i-a captat, însă, atenţia abia spre anii adolescenţei, când a devenit fascinat de tot ce înseamnă muzică. Trăind într-o familie de artişti, talentul său a fost şlefuit de-a lungul timpului, „Mama era cântăreaţă de muzică populară iar tata dansator de dansuri populare. Cântam de mic prin casă, încercam să recunosc diferite instrumente şi o întrebam mereu pe mama ce sunete se aud pe diferite casete”, povesteşte artistul.

După terminarea liceului a profesat un an ca şi profesor, pentru ca mai apoi să studieze teatrul. Până la performanţă de a fi unul dintre preferaţii ediţiei cu numărul doi de „Vocea României”, drumul său a fost unul destul de anevoios. Nu demult, cânta împreună cu Andărcavăr Bend pentru 100-150 de oameni, iar odată cu desfăşurarea concursului, a ajuns să fie urmărit la televizor de 3 milioane de români per ediţie. Finalizarea „uceniciei” la Marius Moga, a însemnat lansarea single-ului „După ani şi ani”, alături de Shift, un remake al cunoscutei piese cu acelaşi nume lansate de trupa Compact.

Evenimentul se va derula joi, 13 februarie, începând cu orele 22:00. Preţul unui bilet de acces este de 20 de lei.

[responsive_youtube

 

sursa foto: facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Tardivitate instituțională! Agenția Națională de Integritate somează Spitalul Județean Timișoara să-l tragă pe dreapta pe prof. dr. Lazăr Fulger

Până una alta, azi, indiferent pe ce parte e întoarsă decizia inspectorilor de la...

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Consiliul Județean vrea centură feroviară pentru Timișoara! A lansat licitația pentru studiul de fezabilitate

Timișoara ar putea avea centură feroviară, care să scoată traficul de marfă din centrul...

Poliția Locală se reorganizează! Vor fi reduse mai multe posturi, inclusiv de conducere

Reorganizarea se face prin transformarea vechiului departament într-o structură nouă, o direcție generală, cum...