Vitalitate în sunete, alături de Vizi Imre

- Advertisement -

Seara de joi anunţă un concert numai bun pentru alintarea sufletului, în cadrul căruia Vizi Imre acompaniat de Asztalos ,,Asterix” Zsolt vor încânta auzul celor prezenţi.

Protagonistul concertului s-a născut pe 6 februarie, împărţind, astfel, ziua de naştere cu părintele muzicii reggae, Bob Marley. Vizi îşi descrie copilăria ca fiind una normală, corzile primei chitări le-a atins la vârsta de nouă ani când a primit una în dar de la unchiul său. Instrumentul i-a captat, însă, atenţia abia spre anii adolescenţei, când a devenit fascinat de tot ce înseamnă muzică. Trăind într-o familie de artişti, talentul său a fost şlefuit de-a lungul timpului, „Mama era cântăreaţă de muzică populară iar tata dansator de dansuri populare. Cântam de mic prin casă, încercam să recunosc diferite instrumente şi o întrebam mereu pe mama ce sunete se aud pe diferite casete”, povesteşte artistul.

După terminarea liceului a profesat un an ca şi profesor, pentru ca mai apoi să studieze teatrul. Până la performanţă de a fi unul dintre preferaţii ediţiei cu numărul doi de „Vocea României”, drumul său a fost unul destul de anevoios. Nu demult, cânta împreună cu Andărcavăr Bend pentru 100-150 de oameni, iar odată cu desfăşurarea concursului, a ajuns să fie urmărit la televizor de 3 milioane de români per ediţie. Finalizarea „uceniciei” la Marius Moga, a însemnat lansarea single-ului „După ani şi ani”, alături de Shift, un remake al cunoscutei piese cu acelaşi nume lansate de trupa Compact.

Evenimentul se va derula joi, 13 februarie, începând cu orele 22:00. Preţul unui bilet de acces este de 20 de lei.

[responsive_youtube

 

sursa foto: facebook

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare