AcasăStiriAdministratieLinia 14 va ajunge în curând până în Dumbrăviţa!

Linia 14 va ajunge în curând până în Dumbrăviţa!

Pentru proiectul de extindere a reţelei de troleibuz dintre Timişoara spre Dumbrăviţa şi inapoi, s-au depus deja trei oferte de licitaţie. Dupa analiza ofertelor şi jurizare se va semna şi contractul de execuţie la această lucrare.

Reţeaua de troleibuz care va fi extinsă este linia 14, şi va mai adăuga 12 staţii pentru a fi realizată legătura cu Dumbrăviţa.  Astfel se crează o legătură mult mai bună pentru cei care locuiesc în Dumbrăviţa şi muncesc în Timişoara, sau viceversa.

Pentru fluidizarea traficului în Timişoara va fi lărgit sensul giratoriu de la Poliţia de Frontieră şi semaforizată intersecţia cu Grigore Alexandrescu. Primarul Robu îndeamnă administraţia locală din comuna Dumbrăviţa să facă intervenţii la sensul giratoriu din Kaufland alături de alte zone.

Toată investiţia ajunge la o sumă de aproximativ 17 milioane de lei. Fondurile Europene odată rambursate vor alcătui din acestă sumă 14 milioane de lei. Astfel contribuţia locală va fi de 3 milioane de lei.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
538CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
186CititoriConectați-vă
48,300AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente