AcasăStiriEducatieProgram Google România şi pentru timişoreni!

Program Google România şi pentru timişoreni!

Universitatea de Vest Timişoara este parteneră alături de alte opt universităţi din alte opt oraşe în programul Google România. Bucureşti, Iaşi, Cluj, Sibiu, Braşov, Târgu Mureş, Oradea, Craiova şi Timişoara incep înscrierile pentru programul Online Marketing Academy (OMA).

Programul a fost creat pentru oricine doreşte să înveţe mai multe despre domeniul marketingului online – fie că e student sau absolvent. “Acest program, pentru care Google România oferă la final o diplomă de participare, este excelent pentru cei care vor să îşi dezvolte o carieră în mediul online sau pentru cei ce vor să îşi promoveze propria afecere” a declarant Alexandru Blogu, membru Google România conform agenţiei de presă Mediafax

Cursurile vor fi predate de specialişti Google, traineri certificaţi şi oameni de publicitate de top din ţară. Cei care vor fi şi mai interesaţi de o carieră în mediul online vor putea lua parte şi la cursurile avansate din semestrul al doilea.

Subiectele cursurilor vor implica modele de afaceri  de succes în mediul online, cum se face promovarea pe Google.ro, cum se lucrează într-o agenţie de publicitate şi cum se folosesc Google AdWords şi Google Analytics.

Cursurile de training vor fi desfăşurate în perioada noiembrie-decembrie, în fiecare universitate parteneră, în cazul Timişoarei – Universitatea de Vest.

Înscrierea şi participarea la program sunt gratuite, şi se pot face online până în data de 1 noiembrie  AICI.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
187CititoriConectați-vă
48,400AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente