Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Program Google România şi pentru timişoreni!

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Universitatea de Vest Timişoara este parteneră alături de alte opt universităţi din alte opt oraşe în programul Google România. Bucureşti, Iaşi, Cluj, Sibiu, Braşov, Târgu Mureş, Oradea, Craiova şi Timişoara incep înscrierile pentru programul Online Marketing Academy (OMA).

Programul a fost creat pentru oricine doreşte să înveţe mai multe despre domeniul marketingului online – fie că e student sau absolvent. “Acest program, pentru care Google România oferă la final o diplomă de participare, este excelent pentru cei care vor să îşi dezvolte o carieră în mediul online sau pentru cei ce vor să îşi promoveze propria afecere” a declarant Alexandru Blogu, membru Google România conform agenţiei de presă Mediafax

Cursurile vor fi predate de specialişti Google, traineri certificaţi şi oameni de publicitate de top din ţară. Cei care vor fi şi mai interesaţi de o carieră în mediul online vor putea lua parte şi la cursurile avansate din semestrul al doilea.

Subiectele cursurilor vor implica modele de afaceri  de succes în mediul online, cum se face promovarea pe Google.ro, cum se lucrează într-o agenţie de publicitate şi cum se folosesc Google AdWords şi Google Analytics.

Cursurile de training vor fi desfăşurate în perioada noiembrie-decembrie, în fiecare universitate parteneră, în cazul Timişoarei – Universitatea de Vest.

Înscrierea şi participarea la program sunt gratuite, şi se pot face online până în data de 1 noiembrie  AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Spălatul pe mâini! Primăria Giroc își recuperează prejudiciul de 350.000 euro, rezultat din contractele ilegale de asistență juridică, nu de la artizanii care i...

Trei contracte, mari și late, având ca obiect servicii juridice de asistență și reprezentare,...

Liberul arbitru! Primăria Timișoara a refuzat să facă plângere penală împotriva antreprenorului general de la Pasajul Solventul, deși constructorul a pus în circulație un...

Când vine vorba despre respectarea legii, în ceea ce privește omisiunea sesizării, dispozițiile articolului...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Ceai de poveste, la Biblioteca Universitatii Politehnica din Timisoara

Studenții din anul II de la Facultatea de Arhitectură și Urbanism a Universității Politehnica...

Investiţii importante în şcolile din Timişoara. Unde se vor face lucrări de modernizare

Lipsa de spaţii, cursurile ţinute după – masa sau lipsa sălilor de sport acestea...

Emoţii pentru peste 3.500 de elevi din Timiş. A început Bacalaureatul! UPDATE 5 elevi eliminaţi din examen

Zi cu emoții pentru peste 3.500 de elevi din Timiș, care dau prima probă...